[UPDATE: Rezultatele finale, validate prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr. 105/11.10.2018] INR. Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale (24 septembrie 2018)

17 oct. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1816

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 17 octombrie 2018: Rezultatele finale în ceea ce privește concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 105/11.10.2018

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 105/11.10.2018.

Conferintele Video Universul Juridic

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor finale în ceea ce privește concursul de schimbare a sediilor birourilor notarialeastfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 11 octombrie 2018: Rezultatele finale în ceea ce privește concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018

Potrivit unui anunț din data de 10 octombrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

De asemenea, lista rezultatelor contestațiilor la concurs poate fi consultată aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor finale în ceea ce privește concursul de schimbare a sediilor birourilor notarialeastfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 4 octombrie 2018: Termenul-limită de depunere a contestațiilor la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român dorește să aducă la cunoștință faptul că termenul-limită de depunere a contestațiilor împotriva notării lucrărilor este ziua de vineri, 5 octombrie 2018, ora 14.00, conform programului de lucru al Institutului Notarial Român. 

Sursa informației


Update 1 octombrie 2018: Rezultatele concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018. Termenul de depunere a contestațiilor 

Potrivit unui anunț din data de 30 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

Totodată, în conformitate cu dispozițiile art. 17 alin. (1) din Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, aprobat prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 32/2017, contestațiile împotriva notării lucrărilor la concurs se depun personal sau prin mandatar la sediul Institutului Notarial Român din Bdul Theodor Pallady nr. 40 G, etaj 4, sala Paris, în termen de 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatelor.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista rezultatelor concursului de schimbare a sediilor birourilor notarialeastfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

 

Sursa informației


Update 28 septembrie 2018: Baremul de notare rămas definitiv la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale. Hotărârea de admitere/respingere a contestațiilor formulate de candidați împotriva baremului de notare la concurs

Potrivit unui anunț din data de 27 septembrie 2018, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

Totodată, puteți consulta mai jos și:

– Hotărârea de admitere a contestațiilor formulate de candidați împotriva baremului de notare la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale;

– Hotărârea de respingere a contestațiilor formulate de candidați împotriva baremului de notare la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare baremul de notare rămas definitiv la concursastfel cum au fost publicate de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 26 septembrie 2018: Subiectele și baremul de notare la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale. Hotărârea de îndreptare a erorii materiale pentru baremul de notare

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității subiectele și baremul de notare la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

Totodată, Institutul a publicat și hotărârea de îndreptare a erorii materiale pentru baremul de notare, care poate fi consultată aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare subiectele și baremul de notare la concursastfel cum au fost publicate de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 18 septembrie 2018: Situația centralizată a notarilor publici care s-au înscris la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018. Procesele-verbale ale comisiilor pentru verificarea condițiilor de înscriere la concurs

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității situația centralizată a notarilor publici care s-au înscris la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

Totodată, procesele-verbale ale comisiilor pentru verificarea condițiilor de înscriere la concurs pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată a notarilor publici care s-au înscris la concursastfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 11 septembrie 2018: Lista candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018. Detalii privind desfășurarea concursului

Potrivit unui anunț, Institutul Notarial Român a dat publicității detalii în ceea ce privește desfășurarea concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 24 septembrie 2018.

Totodată, Institutul a publicat și lista candidaților înscriși la concurs.

Concursul se va desfășura la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, Sala ROMA, situat în Bdul. Theodor Pallady nr. 40G, Sector 3, București, începând cu orele 9.00.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8.30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate. După intrarea în sală, candidaților le este interzisă deținerea sau folosirea vreunei surse de informare a telefoanelor mobile sau a altor mijloace de comunicare la distanță.

În vederea redactării lucrării, candidații vor avea asupra lor pix cu pastă de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare lista candidaților înscriși la concurs, astfel cum a fost publicată de către INR:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


INR. Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale (24 septembrie 2018)

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial al INR (www.institutulnotarial.ro), Institutul a publicat anunțul privind concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Astfel, conform anunțului, prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 86/22.06.2018 s-a solicitat Institutului Notarial Român organizarea în ziua de 24 septembrie 2018, a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale aprobate prin Ordinul ministrului justiției nr. 1943/C/23.05.2018.

Taxa de înscriere pentru participarea la concurs este în cuantum de 4.000 lei/candidat și se achită în contul numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român (CUI 26781193). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la concurs.

Dosarul de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se depune la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care candidează, până la data de 7 septembrie 2018, inclusiv.

De asemenea a fost anexată lista posturilor vacante pentru care se organizează concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, evidențiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe județe, circumscripții judecătorești și pe localități.

Pentru mai multe informații redăm în continuare, respectiva listă astfel cum a fost publicată de către INR.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele finale, validate prin Hotărârea Consiliului UNNPR nr. 105/11.10.2018] INR. Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale (24 septembrie 2018) was last modified: octombrie 17th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter