[UPDATE: Rezultate finale] INR. Concursul de admitere în funcția de notar public 2017

16 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 10581
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 octombrie 2017: Rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public

În data de 16 octombrie 2017, INR a publicat Lista cu rezultatele finale ale concursului de admitere în funcția de notar public, validate prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România nr. 74/13.10.2017.

Redăm, mai jos, lista aferentă rezultatelor finale în ceea ce privește concursul de admitere în funcția de notar public, astfel cum a fost publicată de către INR:

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

 

 

Sursa informației

 


 

Update 3 octombrie 2017: Rezultatele contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public

În data de 2 octombrie, INR a publicat Lista cu rezultatele contestațiilor la concursul de admitere în funcția de notar public și respectiv Lista cu rezultatele contestațiilor la examenul de definitivat.

Redăm, în continuare, conținutul integral al celor două liste, astfel cum a fost publicat de către INR.


Update 15 septembrie 2017: Rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public

INR a publicat listele cu rezultatele concursului de admitere în funcția de notar public.

Redăm mai jos listele:

 

Sursa informației

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Update 8 septembrie 2017: Baremul de corectare în urma contestațiilor la concursul pentru notari stagiari 

INR a publicat baremul de corectare, în urma contestațiilor, la concursul de admitere pentru notari stagiari și, respectiv baremul rezultat în urma contestațiilor la examenul de definitivat. 

Redăm în continuare cel două documente:

– Baremul definitiv în urma soluționării contestațiilor – Concursul de admitere în funcția de notar public – Proba practică, București 4-6 septembrie 2017;

Sursa informației


Update 7 septembrie 2017: Baremul la concursul de admitere în funcția de notar public

INR a publicat baremul de corectare proba practică la concursul de admitere în funcția de notar public din ziua de 06 septembrie 2017.

 

Sursa informației


Update 6 septembrie 2017: Proba teoretică. Baremul la examenul de admitere în funcția de notar public 

INR a publicat și Baremul de corectare proba teoretica la concursul de admitere în funcția de notar public din ziua de 04 septembrie 2017.

Baremul:

Sursa informației


Update 30 august 2017: Situația centralizată finală a candidaților care au primit aviz favorabil de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 04 și 06 septembrie 2017

Redăm mai jos lista:

Sursa informației


Update 23 august 2017: Situația centralizată a candidaților ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 04 si 06 septembrie 2017 au fost admise sau respinse

INR a publicat lista cu candidații ale căror cereri de înscriere la concursul de admitere în funcția de notar public din zilele de 04 si 06 septembrie 2017 au fost admise sau respinse.

Sursa informației


INR a emis un comunicat prin care anunță:

„Examenul de definitivat pentru notarii stagiari, organizat în zilele de 05 și 07 septembrie 2017, se va desfășura la Sala ROMA din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, Sector 3, București, începând cu orele 9:00.

Candidații se vor prezenta la examen începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate, a pașaportului sau a legitimației de notar stagiar.

 

Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, organizat în zilele de 04 și 06 septembrie 2017, se va desfășura la Sala Roma, etaj 4 din cadrul Centrului de Conferințe Auditorium Pallady, B-dul. Theodor Pallady, nr. 40 G, București, Sector 3, începând cu orele 9:00.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu orele 8:30, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate sau a pașaportului”.

Sursa informației


INR a publicat în data de 11 august 2017 situația centralizată a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat au fost admise sau respinse.

Mai multe detalii aici

Sursa informației

[UPDATE: Rezultate finale] INR. Concursul de admitere în funcția de notar public 2017 was last modified: octombrie 16th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter