[Update: Noi măsuri COVID-19] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale – 26 noiembrie 2021

13 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 409
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Noi măsuri COVID-19

Institutul Notarial Român (INR) a publicat un anunț privind noile măsuri COVID-19 aplicabile pentru candidații la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale care se va organiza în data de 26 noiembrie 2021.

Campanie Craciun UJmag 2020

Astfel, accesul în sala/sălile în care se va desfășura concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, organizat în ziua de 26 noiembrie 2021, este permis candidaților care prezintă unul din următoarele documente, eliberate de instituțiile competente:

– certificatul de vaccinare (certificat digital european COVID) în cazul persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV2 care să nu fie mai vechi de 72 de ore;

– dovada rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid COVID care să nu fie mai vechi de 48 de ore;

– dovada infectării cu COVID, în cazul persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, candidații vor trebui să respecte cele mai recente măsuri dispuse de autorități, în funcție de contextul epidemiologic, inclusiv portul măștii de protecție pe toata durata desfășurării concursului.

 

Sursa informației


Update: Modificarea datei de susținere a concursului și prelungirea perioadei de înscriere

Institutul Notarial Român (INR) a publicat un anunț privind modificarea datei de susținere a concursului și prelungirea perioadei de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, programat inițial în data de 25 octombrie 2021.

Astfel, noua dată de susținere a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale este reprezentată de ziua de 26 noiembrie 2021, astfel încât să se acorde candidaților posibilitatea de a finaliza schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS CoV-2, pentru a putea fi respectate prevederile prevăzute în Hotărârea Guvernului nr. 1050/2021.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Totodată, perioada de depunere a dosarului de înscriere la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale se prelungește până la data de 10 noiembrie 2021, inclusiv.

Nu în ultimul rând, INR menționează faptul că toate termenele prevăzute de Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, aprobat prin Hotărârea Consiliului nr. 32/2017, se calculează prin raportare la noua dată, respectiv data de 26 noiembrie 2021.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Anunț privind accesul în sala de concurs

Institutul Notarial Român (INR) a publicat un anunț privind accesul în sala de concurs a candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale ce va avea loc în data de 25 octombrie 2021.

Astfel, în urma adoptării Hotărârii de Guvern nr. 1050/2.10.2021 și întrucât rata de infectare în municipiul București a trecut de 6 la mia de locuitori, accesul în sala de concurs este permis doar:

Persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și care prezintă, în acest sens, certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19;

Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 și care prezintă, în acest sens, certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), Institutul Notarial Român organizează, în data de 25 octombrie 2021concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Astfel, cei interesați vor trebui să depună dosarele de participare, la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, în perioada 20 septembrie-8 octombrie 2021, inclusiv.

Totodată, taxa de înscriere este de 4.000 lei/candidat și se achită în contul cu numărul RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR sucursala Plevnei – București pentru Institutul Notarial Român.

În continuare, vom atașa lista posturilor vacante scoase la concurs:

 

Sursa informației

🔔Vezi și INR. Admitere notari stagiari 2021

[Update: Noi măsuri COVID-19] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale – 26 noiembrie 2021 was last modified: octombrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter