[UPDATE: Subiectele și baremul de notare/Contestații] INR. Admitere notari stagiari 2021

21 ian. 2022
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
4.139 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Subiectele și baremul de notare

Institutul Notarial Român (INR) a publicat subiectele și baremul de notare la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Astfel, subiectele sunt disponibile aici, iar baremul de notare poate fi consultat aici.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

De asemenea, contestațiile împotriva baremului de notare la concurs se pot formula și se pot transmite, prin e-mail, la adresa [email protected], folosind acest model.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Repartizarea pe săli a candidaților

Institutul Notarial Român (INR) a publicat repartizarea pe săli a candidaților la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Astfel, repartizarea pe săli este disponibilă aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista finală a candidaților înscriși la concurs

Institutul Notarial Român (INR) a publicat situația centralizată finală a candidaților înscriși la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

În acest sens, lista finală a candidaților poate fi vizualizată aici.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Totodată, soluționarea contestațiilor formulate de candidații respinși la înscriere este disponibilă aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Condițiile de acces în sălile de concurs

Institutul Notarial Român (INR) a publicat condițiile de acces în sălile de concurs pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Astfel, accesul candidaților în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO se va face începând cu ora 7:30. Listele cu repartizarea pe săli a candidaților se vor publica pe pagina de internet a INR, cu cel puțin 24 de ore înainte de data desfășurării concursului. 

Totodată, accesul în sălile de concurs va fi permis doar candidaților care îndeplinesc una din următoarele condiții:

− Sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

− Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat în laboratoare de specialitate, care să nu fie mai vechi de 72 de ore;

− Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid COVID-19, care să nu fie mai vechi de 48 de ore;

− Prezintă dovada că se află între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, candidații vor purta doar măști de protecție de tip medical sau FFP2, astfel încât să acopere nasul și gura, nefiind permise măști din material textil, viziere sau semi-măști din plexiglas, care nu acoperă complet nasul și gura și/sau la care distanța dintre fața candidatului și mască nu asigură protecția celor din jurul acestuia.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Update: Situația centralizată a candidaților

Institutul Notarial Român (INR) a publicat situația centralizată a candidaților admiși sau respinși la înscrierea la concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Mai multe informații pot fi regăsite aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Ora și locul de desfășurare a concursului

Institutul Notarial Român (INR) a publicat ora și locul de desfășurare a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Astfel, concursul se va desfășura la Centrul Expozițional ROMEXPO, Pavilion B2, situat în B-dul. Mărăști, nr. 65-67, Sector 1, București, începând cu ora 9:00.

De asemenea, accesul candidaților în cadrul ROMEXPO se va face începând cu ora 7:30, iar listele cu repartizarea pe săli a candidaților se vor publica pe pagina de internet a INR cu cel puțin 24 de ore înainte de data desfășurării concursului.

Mai multe informații pot fi regăsite aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Candidații își pot anonimiza datele cu caracter personal

Institutul Notarial Român (INR) a publicat un anunț privind posibilitatea candidaților de a cere anonimizarea datelor personale în cadrul examenului/concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Astfel, potrivit Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 (Regulamentul GDPR), candidații au posibilitatea de a depune cereri de alocare a algoritmilor de anonimizare a datelor cu caracter personal.

În acest sens, cererile se vor transmite pe adresa de e-mail a Institutului Notarial Român ([email protected]) până la finalul perioadei de depunere a dosarului de înscriere la acest concurs, respectiv 22 decembrie 2021, ora 16:00.

Modelul de cerere este prevăzut în anunțul publicat de INR.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate

Institutul Notarial Român (INR) a publicat lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate pentru eliberarea certificatelor medicale și avizelor psihologice necesare înscrierii la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar din data de 21 ianuarie 2022.

Astfel, lista poate fi consultată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Subiecte sub formă de teste-grilă

Institutul Notarial Român (INR) a anunțat că subiectele la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, ce se va organiza în data de 21 ianuarie 2022, vor fi sub formă de teste-grilă, cu una sau două variante de răspuns corecte.

Această decizie a fost luată având în vedere dispozițiile art. 1 coroborate cu dispozițiile art. 9 alin.(1) și (2) din Regulamentul aprobat prin ordinul ministrului justiției nr. 2792/C/2017, cu modificările și completările ulterioare și ținând seama de Anexa nr. 8 „Model pentru set subiecte grilă”.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Data concursului/Perioada de înscriere/Taxa de participare/Lista posturilor scoase la concurs

Institutul Notarial Român (INR) a anunțat că examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, pentru anul 2021, va avea loc în data de 21 ianuarie 2022.

Taxa de înscriere pentru participarea la examenul de definitivat este în cuantum de 3.900 de lei.

De asemenea, dosarul de înscriere la examen se va depune, în perioada 8 noiembrie-22 decembrie 2021, la sediul Camerei în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează.

Lista locurilor pentru care se organizează examenul poate fi vizualizată aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.institutulnotarial.ro), au fost stabilite tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2021.

Astfel, prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 52/10.09.2021, s-a stabilit faptul că pentru anul 2021 nu se impun modificări în cadrul  tematicii și bibliografiei pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81/13.10.2017, menținute prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81/24.05.2018 pentru anul 2018, și prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 16/22.04.2019 pentru anul 2019, precum și prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 43/28.05.2020 pentru anul 2020.

Tematica și bibliografia pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar au fost avizate de Ministerul Justiției pentru anul 2021 prin adresa nr. 16/57494/2017/16.09.2021.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Programul cursurilor online] INR. Curs online pentru pregătirea viitorilor candidați la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică – 30 august-15 octombrie 2021

[UPDATE: Subiectele și baremul de notare/Contestații] INR. Admitere notari stagiari 2021 was last modified: ianuarie 21st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter