INPPI. Seminar online „Spălarea banilor la confluența dintre dreptul penal și procedura insolvenței” (17 mai 2023)

9 mai 2023
Vizualizari: 99
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) informează despre organizarea, în data de 17 mai 2023, ora 12:00, a seminarului online cu tema „Spălarea banilor la confluența dintre dreptul penal și procedura insolvenței”.

Seminarele transmise online se adresează practicienilor în insolvență din toată țara, sesiunile de instruire fiind acreditate cu 4 puncte de pregătire profesională.

Taxa de participare la seminar este de 150 lei.

Înscrierea la seminar se realizează pe site-ul INPPI, aici.

Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa office@inppi.ro.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și INPPI. Seminar online „Concordatul preventiv. Omologarea. Primele observații practice” (6 aprilie 2023)

 

INPPI. Seminar online „Spălarea banilor la confluența dintre dreptul penal și procedura insolvenței” (17 mai 2023) was last modified: mai 9th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.