Seminar Online INPPI. Seminar Online: Concordatul preventiv - o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor

98       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

INPPI. Seminar Online: Concordatul preventiv – o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor 📅 27 mai 2020 INPPI. Seminar Online: Concordatul preventiv – o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor

Data 27 mai 2020
Locația

Recomandări

Potrivit site-ului oficial (www.inppi.ro), INPPI organizează miercuri, 27 mai 2020, începând cu ora 16,00, seminarul online cu tema: „Concordatul preventiv – o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor”.

Lectori: Cristina Ienciu-Dragoș, practician în insolvență, Dan Barbu, practician în insolvență

 

Acreditare INPPI: 4 puncte de pregătire profesională

Seminarele transmise online se adresează practicienilor în insolvență din toată țara și pot fi vizionate pe calculator, de la birou sau de acasă, în timp real. Urmărind în direct expunerea lectorului, veți avea posibilitatea de a adresa în scris întrebări la care veți primi răspunsuri pe parcursul transmisiunii.

Ulterior, veți avea acces la înregistrarea integrală video și audio.

ATENTIE: Persoanele care au întrebări prealabile transmiterii seminarului video, pentru a primi un răspuns pe parcursul transmisiunii, sunt invitate să trimită aceste întrebări la adresa [email protected].

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie click aici

INPPI. Seminar Online: Concordatul preventiv – o soluție viabilă și adaptată contextului actual de dificultate al companiilor was last modified: mai 22nd, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter