INPPI. Seminar intitulat „Tratamentul accesoriilor conform Legii nr. 85/2014”

6 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 48
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență (INPPI) a anunțat organizarea, în data de 8 aprilie 2021, ora 14:00, a seminarului cu tema Tratamentul accesoriilor conform Legii nr. 85/2014, care se va desfășura online.

Seminarul este acreditat INPPI cu 4 puncte de pregătire profesională.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Astfel, persoanele care nu sunt înregistrate pe site-ul INPPI și doresc să acceseze seminarul online trebuie să acceseze butonul „Înregistrare”din pagina principala a portalului www.inppi.ro, și să completeze toate câmpurile din formularul de înregistrare. După înregistrarea utilizatorului, pe adresa de e-mail aleasă se va primi un mesaj de confirmare.

Pe de altă parte, persoanele care sunt deja înregistrate pe site și doresc să acceseze seminarul trebuie să achite taxa de participare și se trimită dovada plății către secretariatul INPPI, la adresa [email protected].

Taxa de înscriere la seminar este de 150 lei (cost cu TVA) și se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI RO31066951.

Pentru înregistrare, click aici: Utilizator nou/Utilizator înregistrat.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPI. Seminar intitulat „Art. 169 – Răspunderea civilă pentru starea de insolvență a debitorului”

INPPI. Seminar intitulat „Tratamentul accesoriilor conform Legii nr. 85/2014” was last modified: aprilie 6th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter