Săptămâna centralizată de pregătire profesională destinată practicienilor în insolvență stagiari

17 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2019

Despre

  • Perioada de înscriere: 14 aprilie 2015 - 30 aprilie 2015
  • Perioada de desfășurare: 11 mai 2015 – 15 mai 2015
  • Gratuit pentru cei care parcurg cursul pentru prima dată

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit anunțului publicat pe site-ul INPPI, săptămâna centralizată de pregătire profesională destinată practicienilor în insolvență stagiari are loc în perioada 11 mai 2015 – 15 mai 2015, la sediul UNPIR din București, sector 3, str. Vulturilor nr. 23, etaj 1.

Practicienii în insolvență stagiari trebuie să aibă în vedere faptul că înscrierea la examenul de definitivat este condiționată de participarea la acest stagiu de pregătire, iar în acest an va fi organizată o singură săptmănână centralizată de pregătire.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Înscrierile sunt posibile în perioada 14 aprilie 2015 – 30 aprilie 2015, la filialele UNPIR de care aparțin cursanții.

Cursul este gratuit pentru cei care îl parcurg pentru prima dată. Pe durata celor 5 zile de curs este permisă o singură zi de absență, temeinic motivată.

Repartizarea participanților la stagiu, programul prelegerilor, respectiv data și ora de începere vor fi afișate în timp util, pe site-ul oficial al INPPI, pe site-ul UNPIR, precum și la filialele UNPIR.

Consultați și anunțul publicat pe site-ul INPPI.

Săptămâna centralizată de pregătire profesională destinată practicienilor în insolvență stagiari was last modified: aprilie 17th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter