INPPI. Examen de acces în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2020

15 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
363 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inppi.ro), INPPI a publicat detaliile privind organizarea examenului de acces în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2020.

Astfel, examenul de acces în profesia de practician în insolvență se va desfășura în data de 14 noiembrie 2020iar locația va fi publicată pe site-ul UNPIR.

De asemenea, în intervalul 28 septembrie 2020 – 9 octombrie 2020 (ora 14:00) vor putea fi depuse cererile de înscriere, la filialele la care candidații sunt arondați din punct de vedere teritorial, iar taxa de examen în valoare de 1.200 RON, se va achita în contul filialelor UNPIR unde sunt arondați teritorial candidații.

Detalii privind organizarea examenului pot fi vizualizate aici.

Documentele și instrucțiunile necesare pot fi descărcate de aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
INPPI. Examen de acces în profesia de practician în insolvență – sesiunea noiembrie 2020 was last modified: septembrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter