INPPA. Sesiune de formare profesională continuă, în regim de e-learning, în domeniul dreptului european al drepturilor omului

21 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 124

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (inppacentral.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) și Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) au anunțat lansarea unei sesiuni de formare profesională continuă, în regim de e-learning, în domeniul dreptului european al drepturilor omului, organizată de Consiliul Europei în cadrul programului „HELP în UE II” (HELP in the EU II).

Astfel, lansarea națională a cursului va avea loc online în data de 10 noiembrie 2020, iar avocații care doresc să urmeze acest curs sunt invitați să se înscrie prin trimiterea unei scrisori de intenție pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 3 noiembrie 2020 sau la atingerea numărului maxim de 30 de participanți, selectați în ordinea înscrierilor.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, activitățile aferente cursului vor fi desfășurate online, în limba română, sub coordonarea a doi tutori naționali, timp de aproximativ 6 săptămâni, prezența fiind obligatorie.

Totodată, cursul a fost inclus în programul de pregătire continuă a avocaților, aprobat de organele de conducere a profesiei, Institutul Național Pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților urmând să le elibereze participanților care au urmat cu succes cursul un atestat în acest sens.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 10/18.10.2020 privind avocații stagiari, cursanți care nu au promovat toate disciplinele cuprinse în planul de formare

INPPA. Sesiune de formare profesională continuă, în regim de e-learning, în domeniul dreptului european al drepturilor omului was last modified: octombrie 21st, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter