INPPA. Reluarea activităților de pregătire profesională continuă la sediul UNBR din Palatul de Justiție (dezbateri săptămânale)

8 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 511

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – INPPA – implementează strategia de formare și perfecționare continuă a avocaților [art. 2 alin. (1) din Regulamentul INPPA], ținând cont de faptul că Departamentul pentru formare profesională continuă din cadrul Institutului elaborează programe de formare profesională continuă – cursuri de scurtă durată [art. 31 lit. b) și c) din Regulamentul INPPA].

Astfel, INPPA informează avocații că începând cu data de 26 ianuarie 2017, în sediul UNBR (Palatul de Justiție, Splaiul Independenței nr. 5, sector 5), se vor organiza săptămânal, în fiecare joi, între orele 17.00-20.00, activități de formare profesională continuă.

Monitor Dosare

În cadrul susținerii acestor teme de formare profesională continuă, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitați și reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare (magistrați, executori judecătorești, notari publici, practicieni în insolvență).

Dezbaterile vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR și a Comisiei Centrale de Disciplina (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justiție (localizată deasupra garderobei).

Accesul se face pe la intrarea principală a Palatului de Justiție, iar participanții se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Înscrierile se fac prin e-mail, la următoarea adresă: [email protected] Numărul de locuri pentru fiecare dezbatere este limitat la 25. Înscrierea se va realiza prin e-mail, cu indicarea datelor de contact (nume și prenume, baroul, adresă de e-mail și număr de telefon), numărul maxim de locuri fiind ocupat în ordinea primirii cererilor de înscriere. Primele 25 de persoane înscrise astfel vor fi contactate, având obligația achitării taxei de 60 de lei / dezbatere, în 24 de ore de la confirmarea înscrierii. Dovada plății va fi comunicată prin e-mail ([email protected]) în 24 de ore de la confirmarea înscrierii, în caz contrar, locul devenind disponibil.

Taxa urmează a se achita prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, BCR București, Sucursala Unirea, CIF: 16137943). Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor preciza odată cu comunicarea confirmării plății și datele de facturare.

Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Sursa informației

INPPA. Reluarea activităților de pregătire profesională continuă la sediul UNBR din Palatul de Justiție (dezbateri săptămânale) was last modified: ianuarie 15th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter