Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați în perioada 7-28 mai 2015

4 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1388

Despre

  • Programul dezbaterilor INPPA în cadrul pregătirii continue pentru avocați
  • Perioada: 7-28 mai 2015
  • Câte 3 puncte de pregătire profesională
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul INPPA au fost publicate temele de dezbateri pentru perioada 7-28 mai, din cadrul programului de pregătire continuă pentru avocați organizat de INPPA.

Acestea sunt:

7 mai 2015, ora 17:00, dezbaterea cu tema: Aspecte teoretice și practice privind regularizarea cererii de chemare în judecată și stabilirea taxelor judiciare de timbru. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu. Invitat: lect. univ. dr. Mirela Stancu, Facultatea de Drept, Universitatea din București, judecător Tribunalul București;

14 mai 2015, ora 17:00, dezbaterea cu tema: Regimul nulităților în actuala legislație penală. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Petruț Ciobanu. Invitat: domnul avocat lect. univ. dr. Aurel Ciobanu,  Facultatea de Drept, Universitatea din București;

21 mai 2015, orele 17:00, dezbaterea cu tema: Procedura privind tragerea la răspundere penală a persoanei juridice. Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lector univ. dr. Petruț Ciobanu. Invitat: doamna asistent universitar doctor Andra Trandafir – Facultatea de Drept, Universitatea din București;

28 mai 2015 ora 17:00, dezbaterea cu tema: Infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii (partea a II-a). Discuțiile vor fi moderate de domnul avocat lect. univ. dr. Petruț Ciobanu. Invitat: conf. univ. dr. Bogdan Bulai.

Numărul de locuri pentru fiecare dezbatere este limitat la 25. Înscrierea se va realiza prin e-mail, la adresa [email protected], cu menționarea datelor de contact (nume, barou, e-mail, telefon). Primii 25 de înscriși vor fi contactați, având obligația de a achita taxa de 60 de lei per dezbatere și de a face dovada plății la adresa de e-mail [email protected], în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii. În caz contrar, locul devine disponibil.

Aceste evenimente vor avea loc în sala Comisiei Permanente a UNBR și a Comisiei Centrale de Disciplină din Palatul de Justiție (etajul 1, sala E 24).

Activitățile vor avea forma unor dezbateri interactive, fiind invitați și reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare (magistrați, executori judecătorești, notari publici, practicieni în insolvență). Temele alese vor fi atât de drept civil/procesual civil, cât și de drept penal/procesual penal. Pentru fiecare participare la oricare dintre aceste activități se vor acorda 3 puncte de pregătire profesională continuă.

Programul face parte din strategia Institutului al cărui Departament pentru formare profesională continuă elaborează programe de formare profesională continuă – cursuri de scurtă durată [art. 31 lit. b) și c) din Regulamentul INPPA].

Pentru mai multe detalii accesați anunțul publicat pe site-ul INPPA (www.inppa.ro).

Pregătirea săptămânală continuă pentru avocați în perioada 7-28 mai 2015 was last modified: mai 4th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter