[UPDATE: Termen-limită pentru înscriere − 16 octombrie 2021] INPPA. Organizarea a cinci cursuri extracurriculare, concepute în sistem interactiv, destinate avocaților

14 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
469 views

Update: Termen-limită pentru înscriere − 16 octombrie 2021

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a reamintit că termenul-limită pentru înscriere la cursurile extracurriculare destinate avocaților (definitivi și stagiari) este data de 16 octombrie 2021.

Astfel, înscrierea se face până la data de 16 octombrie 2021, prin e-mail, la adresa [email protected], cu subiectul „Înscriere curs extracurricular [se inserează, după caz: «Arbitraj Începători», «Arbitraj Avansați», «Discriminare», «Abuzurile psihologice» sau, respectiv, «Engleză juridică»]”.

De asemenea, în cazul în care numărul celor înscriși atinge limita minimă de participare, secretariatul va comunica celor înscriși coordonatele bancare de achitare a taxei. Taxa de participare se achită până la data de 19 octombrie 2020.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a anunțat organizarea a cinci cursuri extracurriculare, destinate avocaților, care se vor desfășura în sistem videoconferință, pe platforma Zoom, în intervalul 21 octombrie-30 noiembrie 2021, de la ora 16:00, inclusiv în zilele de sâmbătă.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, cursurile sunt creditate cu 10 puncte de pregătire profesională fiecare, iar înscrierea se face până la data de 16 octombrie 2021, prin e-mail, la adresa [email protected], cu subiectul „Înscriere curs extracurricular [se inserează, după caz: «Arbitraj Începători», «Arbitraj Avansați», «Discriminare», «Abuzurile psihologice» sau, respectiv, «Engleză juridică»]”.

Taxa de participare se achitată până la data de 19 octombrie 2020, iar dovada plății se transmite INPPA la adresa de e-mail sus-menționată, cursanții urmând a primi instrucțiunile privind logarea în platforma Zoom.

Cele cinci cursuri extracurriculare sunt:

1. Noțiuni introductive de arbitraj comercial – ghid practic pentru începători

Susținut de av. dr. Cosmin Vasile, Baroul București, formator INPPA

Durata: 5 ateliere (10 ore)

2. Probleme practice în legătură cu încheierea și eficacitatea convenției arbitrale – ghid practic pentru avansați

Susținut de av. dr. Cosmin Vasile, Baroul București, formator INPPA

Durata: 5 ateliere (10 ore)

3. Discriminarea – un fenomen fără sfârșit. Probleme dificile și instrumentele juridice privind apărarea drepturilor persoanelor discriminate

Susținut de prof. univ. dr. Cristian Jura,  Secretar de Stat, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

Durata: 5 ateliere (10 ore)

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

4. Abuzurile psihologice asupra minorilor – instrument de lucru pentru avocați, în dreptul civil și în dreptul penal

Susținut de lect. univ. dr. Simona Vlădica

Durata: 4 ateliere (10 ore)

5. Legal English 2 (Engleză juridică 2) – (continuarea cursului din anul 2020)

Susținut de lect. univ. dr. Gyongyver Măduța, Universitatea Româno-Americană, formator asociat INPPA

Durata: 5 ateliere (10 ore)

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 9/10.09.2021 privind organizarea testării scrise la disciplinele opționale pentru avocații stagiari care nu au promovat examenul de absolvire a INPPA

[UPDATE: Termen-limită pentru înscriere − 16 octombrie 2021] INPPA. Organizarea a cinci cursuri extracurriculare, concepute în sistem interactiv, destinate avocaților was last modified: octombrie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter