INPPA. Orarul pentru modulul B: „Aspecte practice privind organizarea și activitatea instanțelor judecătorești și a parchetelor, a birourilor notariale și a executorilor judecătorești”, anul I

19 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 63

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat orarul pentru anul I, modulul B: „Aspecte practice privind organizarea și activitatea instanțelor judecătorești și a parchetelor, a birourilor notariale și a executorilor judecătorești”, ce se va desfășura în perioada 25 mai-18 iunie 2022.

De asemenea, INPPA va organiza pe 21 iunie a.c. o testare la toate disciplinele concomitent. Intervalul orar în care platforma de testare va fi deschisă va fi anunțat în timp util.

Totodată: 

− Cursanții care vor îndeplini condiția de prezență vor intra în testarea pe platforma e-learning la 21 iunie. Prezența se va calcula după principiul general al INPPA (50% prezență minimă), în sensul că trebuie să aibă minim 2 prezențe (din 4 în total pe întreg modulul B)

− Testul grilă va avea un număr de 8 grile/disciplină, în total 32 de grile cu o singură variantă corectă de răspuns.

− Pentru fiecare răspuns corect se acordă un punct.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

− Nu se acordă puncte din oficiu.

− Pentru promovare este necesar ca la fiecare disciplină să se răspundă corect la minim 4 grile.

− Timpul de lucru este de două ore.

Orarul poate fi consultat accesând sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Orarul pentru disciplina „Drept penal/Drept procesual penal”, anul II (9 mai-9 iunie 2022)

INPPA. Orarul pentru modulul B: „Aspecte practice privind organizarea și activitatea instanțelor judecătorești și a parchetelor, a birourilor notariale și a executorilor judecătorești”, anul I was last modified: mai 19th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.