[UPDATE: Modulul D – amânarea cursurilor din zilele de 26 și 27 februarie] INPPA. Orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul B (2017-2018)

26 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1624
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 26 februarie 2018: Amânarea cursurilor din zilele de 26 și 27 februarie – modulul D

Potrivit unui anunț, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților aduce la cunoștința cursanților grupelor 1 și 2 (toate seriile) faptul că activitățile tutoriale din zilele de 26 și 27 februarie 2018 se vor efectua la finalul perioadei de pregătire aferente modulului D, respectiv în zilele de 16 și 17 martie 2018, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sursa informației

Inteligența artificială în materie penală

Update 20 februarie 2018: Orarul de pregătire profesională inițială, modulul D – „Metodologia actului juridic și judiciar”

Potrivit unui anunț din data de 19 februarie 2018, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a dat publicității orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul D„Metodologia actului juridic și judiciar”.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

Orar pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul D: „Metodologia actului juridic și judiciar;

– Caiet de lucrări profesionale.

Sursa informației


INPPA. Orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul B (2017-2018)

Potrivit unui anunț, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a dat publicității orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul B: „Aspecte practice privind organizarea și activitatea instanțelor judecătorești și a parchetelor, a birourilor notariale și a executorilor judecătorești”.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

Orar pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul B: „Aspecte practice privind organizarea și activitatea instanțelor judecătorești și a parchetelor, a birourilor notariale și a executorilor judecătorești”;

– Caiet de lucrări profesionale.

Sursa informației

[UPDATE: Modulul D – amânarea cursurilor din zilele de 26 și 27 februarie] INPPA. Orarul pentru anul I de pregătire profesională inițială, modulul B (2017-2018) was last modified: februarie 26th, 2018 by Universul Juridic
Original Black Friday pe UJmag.ro!

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter