INPPA. Opțiunile exprimate de avocații stagiari pentru pachetele opționale

23 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 62

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat tabelul centralizator cu opțiunile exprimate de avocații stagiari aflați în evidențele INPPA pentru pachetele opționale/cu opțiunile repartizate, în conformitate cu prevederile art. 43 alin. (7) al Regulamentului de organizare și funcționare a INPPA, prin Decizia Directorului INPPA nr. 63 din 16.02.2021.

Astfel, avocații stagiari au fost nevoiți să aleagă între două pachete de discipline opționale, după cum urmează:

Pachetul A: Achiziții publice și Drept fiscal;

– Pachetul B: Protecția datelor personale și Registrele și contabilitatea cabinetului de avocat.

Tabelul centralizator poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Decizie privind cursanții care nu și-au exprimat opțiunea] INPPA. Opțiunea privind pachetele de discipline opționale de la anul II se face prin accesarea paginii de e-learning

INPPA. Opțiunile exprimate de avocații stagiari pentru pachetele opționale was last modified: februarie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter