[UPDATE: Decizie privind cursanții care nu și-au exprimat opțiunea] INPPA. Opțiunea privind pachetele de discipline opționale de la anul II se face prin accesarea paginii de e-learning

23 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 196

Update 23 februarie 2021: Decizie privind cursanții care nu și-au exprimat opțiunea

Potrivit site-ului oficial (www.inppa.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat Decizia Directorului nr. 63 din 16 februarie 2021, prin care s-a decis ca toți cursanții care nu și-au exprimat opțiunea pentru unul dintre pachetele de discipline opționale din anul II de formare inițială (pachetul A sau B), să fie înscriși la pachetul A, compus din disciplinele „Achiziții publice” și „Drept fiscal”.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inppa.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a informat că opțiunea pentru unul dintre pachetele de discipline opționale de la anul II se face, în intervalul 14-29 ianuarie 2021, prin accesarea paginii de e-learning, secțiunea „Contul meu”, subsecțiunea „Înscriere discipline opționale”.

De asemenea, în cazul neformulării unei opțiuni în intervalul menționat, înscrierea la disciplinele opționale se face în baza deciziei Directorului executiv al INPPA.

 

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Repartizarea pe grupe și orarul pentru modulul de drept european – anul II

[UPDATE: Decizie privind cursanții care nu și-au exprimat opțiunea] INPPA. Opțiunea privind pachetele de discipline opționale de la anul II se face prin accesarea paginii de e-learning was last modified: februarie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter