INPPA. Măsurile întreprinse pentru reformarea activității

2 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 115

Potrivit site-ului oficial (www.inppa.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat un comunicat privind reforma activității Institutului și măsurile luate, pe toate palierele, care au modificat funcționarea internă și activitatea de formare în cadrul acestuia.

Redăm, în continuare, un extras al măsurilor adoptate:

„1. Logistică și organizare

a. Spațiul de învățământ
A fost luată măsura relocării activității de formare din cadrul Institutului Central într-un spațiu corespunzător, atât ca amplasare, cât și ca funcționalitate, convenindu-se cu conducerea Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” desfășurarea activității de formare în spațiul acestei Universități, care dispune de o clădire nouă, modernă, amplasată în zona Timpuri Noi din municipiul București. Clădirea dispune de conexiune wireless la Internet, de bufete pentru cursanți și profesori, bibliotecă, pază. Contractul de închiriere urmează a fi semnat de către părți de îndată ce vor fi clarificate momentul și condițiile în care va fi posibilă reluarea activităților cu prezența fizică a cursanților și formatorilor. Au fost achiziționate proiectoare și ecrane de proiecție pentru dotarea tuturor sălilor de atelier.

b. Dotările I.N.P.P.A. Central
Au fost achiziționate calculatoare noi, atât desk-top-uri, cât și laptopuri pentru personalul I.N.P.P.A., conectate la un server unic.
Au fost achiziționate, pentru întregul sistem al I.N.P.P.A. (structura centrală și centrele teritoriale), licențe în aplicația de video-conferințe Zoom, aplicație prin intermediul căreia este asigurată activitatea de formare inițială și de formare continuă în contextul epidemiologic actual.
Este în curs de implementare un sistem de intranet, unic pentru întregul sistem al I.N.P.P.A.

c. Pagini web. Adrese de e-mail.
A fost creată o nouă pagină a I.N.P.P.A. Central (www.inppa.ro), cu o structură complet diferită de cea anterioară, în care sunt cuprinse exclusiv informații care au legătură cu activitatea I.N.P.P.A. etc.”

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Comunicatul integral poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Proces-verbal soluționare contestații punctaj] INPPA. Examenul de absolvire 2020

INPPA. Măsurile întreprinse pentru reformarea activității was last modified: decembrie 2nd, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter