INPPA. Înscrieri cursanți din anul II pentru obținerea unui kit gratuit ce conține semnătura digitală

23 feb. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 31

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA), în colaborare cu societatea comercială Transsped S.R.L., oferă cursanților din anul II de studiu care au optat pentru Pachetul B de discipline opționale (Protecția datelor personale/Registrele și contabilitatea cabinetului de avocat) posibilitatea de a beneficia, gratuit, de un kit ce conține semnătura digitală, valabil pentru o durată de un an.

De asemenea, oferta este valabilă pentru 29 de locuri, iar ordinea de preferință este dată de ordinea cronologică a înscrierilor, potrivit principiului „primul venit, primul servit”.

Astfel, înscrierea se face prin pagina de e-learning a INPPA, începând cu data de 24 februarie 2021, până la data de 25 februarie a.c., ora 14:00.

După selecție, primii 29 de cursanți înregistrați vor fi înștiințați de secretariatul INPPA asupra modului în care vor putea intra în posesia kit-ului.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Opțiunea privind pachetele de discipline opționale de la anul II se face prin accesarea paginii de e-learning

INPPA. Înscrieri cursanți din anul II pentru obținerea unui kit gratuit ce conține semnătura digitală was last modified: februarie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter