[UPDATE: Soluționare contestații barem/Rezultate finale] INPPA. Examenul pentru dobândirea calității de administrator/lichidator pentru procedura insolvenței persoanelor fizice – sesiunea octombrie 2020

26 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
522 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 octombrie 2020: Soluționare contestații barem/Rezultate finale

Potrivit site-ului oficial (inppacentral.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat un anunț cu privire la soluționarea contestațiilor la barem și la rezultatele finale ale examenului online pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, din 18 octombrie 2020, precum și procedura de comunicare a contestațiilor la barem.

Astfel, Comisia pentru soluționarea contestațiilor:

„1. Constată că o contestație nu întrunește condițiile unei contestații privind formularea subiectelor și corectitudinea baremului de notare având în vedere că nu se indică nici grila/grilele a căror rezolvare prin Barem ar fi greșită și nici motive/argumente care să susțină o altă soluție decât cea prevăzută în barem.

2. Contestațiile privind întrebările cuprinse în baremul de corectare publicat au fost respinse ca neîntemeiate.”

De asemenea, rezultatele finale ale examenului au fost încărcate în platforma de examen și pot fi accesate de candidați prin utilizarea adresei de e-mail și a parolei folosite pentru conectarea la examen.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Update 18 octombrie 2020: Baremul de corectare

Potrivit site-ului oficial (inppacentral.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat baremul de corectare al examenului online pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, din 18 octombrie 2020, precum și procedura de comunicare a contestațiilor la barem.

Astfel, fiecare candidat își poate verifica foaia de examen accesând următorul link, urmând ca după autentificare (cu aceleași credențiale cu care au susținut examenul) să selecteze examenul și apese butonul: ARATĂ FOAIE DE REZULTAT!

Termenul limită pentru depunerea contestațiilor la barem este data de 19 octombrie 2020, ora 16:00, către adresa: [email protected].

 

Pentru a vizualiza baremul de corectare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Update 14 octombrie 2020: Instrucțiuni de logare în aplicația de examen

Potrivit site-ului oficial (inppacentral.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a transmis tuturor candidaților înscriși la examen un mesaj, prin e-mail, cuprinzând instrucțiunile de logare în aplicația de examen, precum și informații importante privind desfășurarea examenului.

Astfel, candidații sunt rugați să-și verifice căsuța de e-mail, inclusiv folderul de SPAM, și să procedeze potrivit instrucțiunilor, fiind recomandată testarea intrării în aplicația de examen până pe data de 17 octombrie 2020, ora 12:00.

În cazul în care aceștia întâmpină dificultăți tehnice sunt rugați să semnaleze aceasta prin e-mail la adresa [email protected] sau prin telefon: 0771 760 079.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (inppacentral.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat Hotărârea nr. 137/16.07.2020 a Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România privind organizarea unei noi sesiuni a examenului pentru dobândirea calității de administrator/lichidator pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, care va avea loc în data de 18 octombrie 2020, în format online, începând cu ora 12:00.

Astfel, au posibilitatea de a susține examenul candidații care nu s-au prezentat la sesiunea din 10 mai 2020 sau care nu au promovat examenul din această sesiune.

Taxa de înscriere pentru examen este de 250 de lei și trebuie achitată până la data de 13 octombrie 2020.

De asemenea, Cererea de înscriere la examen (Anexa I a prezentei Hotărâri), semnată, precum și actele însoțitoare (inclusiv dovada plătii taxei de examen) vor fi transmise, scanate, prin e-mail la adresa [email protected]până la data de 13 octombrie 2020.

Tematica și bibliografia pentru examen sunt cele stabilite pentru sesiunea din 10 mai a.c. și pot fi vizualizate aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Procedura de înscriere] INPPA. Finalizarea cursurilor și examenul pentru dobândirea calității de administrator/lichidator pentru procedura insolvenței persoanelor fizice

[UPDATE: Soluționare contestații barem/Rezultate finale] INPPA. Examenul pentru dobândirea calității de administrator/lichidator pentru procedura insolvenței persoanelor fizice – sesiunea octombrie 2020 was last modified: octombrie 26th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter