INPPA. Decizia Directorului nr. 18 din 14 aprilie 2020

15 apr. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 253

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inppa.ro), Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a publicat Decizia nr. 18 din 14 aprilie 2020 a Directorului INPPA.

Vă prezentăm, în continuare, un extras din Decizie:

Original Black Friday pe UJmag.ro!

„Art. 1. Pe durata menținerii stării de urgență la nivel național și a desfășurării activității de formare inițială exclusiv în sistem on-line, organizarea de testări scrise prin aplicațiile informatice dedicate nu reprezintă o obligație, ci o opțiune a formatorilor, pentru situația în care evaluarea (notarea) realizată în baza interacțiunii verbale cu cursanții în cursul desfășurării atelierelor on-line se dovedește a fi insuficientă. În consecință, mențiunile din fișele de discipline din caseta dedicată modurilor de evaluare a cursanților – rubrica «Rezultatele obținute la testarea scrisă» – vor fi considerate a fi subsidiare față de mențiunile cuprinse la rubricile «Răspunsurile la aplicațiile practice în cadrul atelierelor» și, respectiv, «Evaluarea continuă a cunoștințelor în cadrul atelierelor».

Art. 2. Programa analitică de la diferitele discipline cuprinse în planul de formare, publicată pe pagina web a I.N.P.P.A. la secțiunile «Programa analitică Anul I» și, respectiv, «Programa analitică Anul II» din cadrul secțiunii «Activitățile de formare» – subsecțiunea «Formare inițială», precum și cea cuprinsă în fișele de discipline la rubrica «Programa analitică (tematica)» reprezintă tematica în baza căreia se desfășoară atelierele în decursul activității de formare inițială la anul I și, respectiv, anul II de formare. În consecință, aceasta nu reprezintă tematica pentru examenul de absolvire a I.N.P.P.A., care se va publica în conformitate cu reglementările relevante.

Art. 3. Operațiunea de înmatriculare în aplicația «Registrul matricol» a cursanților I.N.P.P.A., prevăzută la art. 38 și art. 42 din Regulamentul de organizare și funcționare a I.N.P.P.A., se realizează cu privire la cursanții anului I de formare inițială, care încep activitatea de formare la data de 30.04.2020.”

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INPPA. Decizia Directorului nr. 17 din 11 aprilie 2020

INPPA. Decizia Directorului nr. 18 din 14 aprilie 2020 was last modified: mai 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter