INPPA. Curs de formare „Aspecte specifice ale procedurilor judiciare în combaterea discriminării”

4 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 275

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a dat publicității detalii în ceea ce privește organizarea cursului de formare „Aspecte specifice ale procedurilor judiciare în combaterea discriminării”, împreună cu programul evenimentului.

Cursul este un program comun al Consiliului Europei – Echipa pentru Romi și Itineranți și al Comisiei Europene – DG Justiție și Consumatori.

Conferintele Video Universul Juridic

Astfel, cursul de formare urmărește sprijinirea avocaților din România în vederea aprofundării cunoștințelor privind aplicarea normelor din sfera nediscriminării din cadrul Convenției Europeană pentru protecția drepturilor omului și libertăților fundamentale, implementarea acestor prevederi în legislația internă și sensibilizarea avocaților pentru a prelua și susține în mod eficient astfel de cauze în fața instanțelor naționale și europene.

Cursul va avea loc în perioada 7-8 februarie 2019, la sediul INPPA din Str. Vulturilor nr. 23, Sector 3, București și se adresează unui număr total de 40 de avocați împărțiți în 2 grupe a câte 20 de avocați. Cursul este gratuit, însă costurile legate de transport și cazare nu sunt acoperite. La finalul cursurilor, participanții vor primi un certificat de participare emis de Consiliul Europei.

În vederea aplicării, persoanele interesate sunt rugate să transmită CV-ul și un mesaj de confirmare a disponibilității de participare la adresa [email protected]

Termenul-limită pentru confirmare este 5 februarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare agenda cursului de formare, astfel cum a fost publicată de către INPPA:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

 

 

INPPA. Curs de formare „Aspecte specifice ale procedurilor judiciare în combaterea discriminării” was last modified: februarie 4th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter