[UPDATE: A fost depusă o candidatură] INM. Selecție seminar Catalog Plus 2017 „Unaccompanied foreign minors. protection of fundamental rights: a comparison of issues and practices”

6 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 310

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 6 iunie 2017: A fost depusă o candidatură

INM anunță într-un comunicat că în urma anunțului din 04 mai 2017 publicat pe pagina web a Institutului Național al Magistraturii (în continuare, INM) în vederea înscrierii la seminarul cu tema „UNACCOMPANIED FOREIGN MINORS. PROTECTION OF FUNDAMENTAL RIGHTS: A COMPARISON OF ISSUES AND PRACTICES – CP/2017/18”, organizat la Roma, în perioada 27-29 septembrie 2017, a fost depusă 1  candidatură, în termen.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

INM anunță seminarul Catalog PLUS 2017 „UNACCOMPANIED FOREIGN MINORS. PROTECTION OF FUNDAMENTAL RIGHTS: A COMPARISON OF ISSUES AND PRACTICES”, care se va desfășura la Roma, în 27-29 septembrie 2017.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației

[UPDATE: A fost depusă o candidatură] INM. Selecție seminar Catalog Plus 2017 „Unaccompanied foreign minors. protection of fundamental rights: a comparison of issues and practices” was last modified: mai 31st, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter