INM. Webinar IIHL intitulat „3rd Online Course on Teaching Refugee Law”

23 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
21 views

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Institutul internațional de drept umanitar (IIHL) din Sanremo, în perioada 1-26 martie 2021, a webinar-ului intitulat„3rd Online Course on Teaching Refugee Law”, adresat persoanelor care lucrează pentru instituțiile guvernamentale de formare, în special acelea implicate în proiectarea, dezvoltarea și furnizarea de cursuri de formare, precum și cadrelor universitare sau participanților la cursurile și modulele de drept al refugiaților.

Webinar-ul beneficiază de finanțare limitată, fiind necesară plata unei taxe de participare, iar persoanele interesate se pot înscrie, până în data de 24 februarie 2021. Înscrierea se realizează exclusiv online, aici.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar participanții trebuie să cunoască foarte bine această limbă, pentru a putea consulta materialele de bază și pentru a participa la cursuri și la lucrările de grup, nefiind disponibilă o traducere simultană.

Informațiile privind tematica și programul webinar-ului sunt disponibile în agendă.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

🔔Vezi și [UPDATE: Soluționare contestațiilor la barem] INM. Examen de capacitate al judecătorilor stagiari și procurorilor stagiari, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021

INM. Webinar IIHL intitulat „3rd Online Course on Teaching Refugee Law” was last modified: februarie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter