[UPDATE: Prelungire termen de înscriere] INM. Webinar ERA – „Aplicarea Legislaţiei Anti-Discriminare a Uniunii Europene”

10 sept. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 198
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 septembrie 2021: Prelungire termen de înscriere

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a anunțat prelungirea termenului de înscriere pentru webinar-ul cu tema „Aplicarea Legislației Anti-Discriminare a Uniunii Europene”, ce va avea loc în perioada 4-5 octombrie 2021, până la data de 14 septembrie 2021.

De asemenea, INM informează că pentru acest webinar mai sunt disponibile doar 6 locuri pentru magistrații români, iar înscrierea pe lista participanților se realizează în ordinea candidaturilor primite, până la ocuparea celor 6 locuri.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) anunță organizarea webinar-ului cu tema „Aplicarea Legislației Anti-Discriminare a Uniunii Europene”, ce va avea loc în perioada 4-5 octombrie 2021.

Astfel, evenimentul, organizat de către Academia de Drept European (ERA), este finanțat în cadrul Programului „Drepturi, Egalitate și Cetățenie 2014-2020” al Comisiei Europene și se adresează tuturor judecătorilor și procurorilor.

În cadrul evenimentului sunt disponibile 12 locuri pentru candidații români, iar traducerea în limba română va fi asigurată pe toată durata webinarului.

Termenul limită de înscriere este data de 9 septembrie 2021, iar persoanele interesate se pot înscrie transmițând un mesaj în acest sens pe adresa [email protected]-lex.ro. Menționăm faptul că participarea nu este supusă unei proceduri de selecție, înscrierea pe lista
participanților realizându-se în ordinea candidaturilor primite, până la ocuparea celor 12 locuri.

Mai multe informații legate de tema webinarului se găsesc aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Activități noi] INM. Selecții seminare EJTN 2021

[UPDATE: Prelungire termen de înscriere] INM. Webinar ERA – „Aplicarea Legislației Anti-Discriminare a Uniunii Europene” was last modified: septembrie 10th, 2021 by Universul Juridic
Videoconferința regională de insolvență Buzău

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter