INM. Webinar ENM – Cooperare în combaterea traficului cu specii protejate

4 mai 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 26

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) anunță organizarea unui seminar online în materia dreptului mediului, cu tema „Cooperation in protected species trafficking cases” („Cooperare în combaterea traficului cu specii protejate”), în perioada 15-18 iunie 2021.

Seminarul este organizat de Școala de Magistratură din Franța (ENM), în parteneriat cu instituții de formare judiciară din Belgia, Italia, Bulgaria și Spania, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Evidence for Environment – EFE”.

Termenul-limită de înscriere este data de 17 mai 2021, iar candidații se pot înscrie exclusiv online, prin încărcarea documentelor în formularul pus la dispoziție de INM, disponibil aici.

Documente necesare pentru înscriere:

– CV actualizat cu date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;

– certificat de competență lingvistică pentru una dintre limbile de desfășurare a seminarului (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat).

Tematica seminarului va cuprinde aspecte privind situația actuală a traficului cu specii protejate și consecințele acestuia asupra economiei, sănătății și biodiversității și legislația internațională aplicabilă traficului cu specii protejate, iar limbile de lucru vor fi franceza, engleza, italiana și spaniola.

Activitatea va fi organizată pe platforma Voiceboxer.

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și INM. Curs e-learning HELP „Combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice”

 

INM. Webinar ENM – Cooperare în combaterea traficului cu specii protejate was last modified: aprilie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter