[UPDATE: Rezultatele debutului procedurii de selecție] INM. Vizită de studiu la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene – FRA, în perioada 14-15 decembrie 2017 (Viena, Austria)

25 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 843
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 octombrie 2017: Rezultatele debutului procedurii de selecție în ceea ce privește vizita de studiu la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene – FRA, organizată în perioada 14-15 decembrie 2017 la Viena

Potrivit anunțului din data de 24 octombrie 2017, Institutul Național al Magistraturii a dat publicității rezultatele debutului procedurii de selecție în ceea ce privește vizita de studiu la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene – FRA, organizată în perioada 14-15 decembrie 2017 la Viena.

 Astfel, au fost selectați pentru a fi propuși mai departe organizatorilor EJTN, în vederea selecției finale pentru vizita de studiu de la FRA, în ordinea indicată, următorii candidați:
1. Matei Leontin – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București;
2. Popescu Mircea Claudiu – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București;
3. Tufan Ramona Bianca – Tribunalul Gorj.
Totodată, în ipoteza suplimentării numărului de locuri alocat României sau al imposibilității de participare al candidaților propuși cu prioritate, INM va transmite EJTN lista de rezervă formată din următorii aplicanți:
1. Pătraș Alexandra Maria – Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași;
2. Robu Viviana – Judecătoria Bălcești.

INM. Vizită de studiu la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene – FRA, în perioada 14-15 decembrie 2017 (Viena, Austria)

Institutul Național al Magistraturii a emis o informare cu privire la organizarea unei vizite de studiu la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene – FRA, în perioada 14-15 decembrie 2017, la Viena.

Campanie Craciun UJmag 2020

Vizita de studiu este organizată de EJTN.

Potrivit anunțului INM, vizita de studiu organizată la FRA va fi completată de o vizită la Oficiul Națiunilor Unite pentru Droguri și Criminalitate (UNODC).

Astfel, în cadrul vizitelor se urmărește familiarizarea participanților cu activitatea desfășurată în cadrul celor două instituții internaționale.

Printre temele abordate se numără: Carta Drepturilor Fundamentale a UE, activitatea FRA în materia non-discriminării, a comunităților LGBT, a accesului la justiție, a migrației și dreptului la azil, a crimelor motivate de ură, a drepturilor copilului și a protecției datelor cu caracter personal.

Pentru participarea la vizită este necesară cunoașterea limbii engleze.

Programul se adresează judecătorilor, procurorilor și formatorilor INM.

Au fost alocate un număr de 40 de locuri pentru toate statele membre EJTN. Selecția inițială va fi realizată de INM, urmând ca stabilirea numărului de locuri pentru fiecare stat membru, precum și alocarea persoanelor selectate pentru locurile oferite, să fie realizate de EJTN.

Participanții selectați să participe în cadrul vizitei de studiu de la EUROJUST vor beneficia de un per diem în valoare de 170 de euro, iar transportul va fi decontat în limita a 400 de euro în baza documentelor originale de transport

Procedura de aplicație este descrisă în anunțul oficial furnizat de INM.

Pentru mai multe informații, puteți verifica și documentele atașate anunțului menționat:

– Draft Programme – Vienna;
– Guide application;
– NCP – Portal_User_Guide;
– Study Visits Financial Conditions 2017 – Updated.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale
[UPDATE: Rezultatele debutului procedurii de selecție] INM. Vizită de studiu la Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene – FRA, în perioada 14-15 decembrie 2017 (Viena, Austria) was last modified: octombrie 28th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter