Două locuri pentru avocați la seminarul „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”

14 mai 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 863

Despre

 • Seminarul „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”
 • Perioada de desfășurare: 8-10 iunie 2015
 • Termenul-limită pentru înscrieri: 26 mai 2015

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INM oferă 2 locuri pentru avocați în cadrul seminarului „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene” („Procedural rights in EU criminal law”), seminar ce are loc la Hotel Minerva din București în perioada 8-10 iunie 2015, potrivit anunțului publicat pe site-ul Institutului.

Seminarul își propune o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activității specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocați și grefieri) și care să transpună concret dispozițiile teoretice în realitate. De asemenea, acesta va avea și o componentă de formare lingvistică, participanții urmând a parcurge un modul de formare în privința înțelesului și conținutului termenilor utilizați în mod frecvent în materia cooperării judiciare în materie penală.

Conferintele Video Universul Juridic

Seminarul va fi susținut de experți naționali, precum și de experți străini specializați în cooperarea judiciară în materie penală, desemnați de partenerii externi ai proiectului (Institutul de Formare Judiciară din Belgia, Institutul Judiciar din Bulgaria, Școala Judiciară din Polonia, Academia de Drept European, Școala Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii din Italia și Școala Judiciară a Consiliului General al Puterii Judiciare din Spania).

Seminarul se va desfășura exclusiv în limba engleză.

 

Condiții de participare:

 1. • Cunoașterea limbii engleze la un nivel mediu/avansat (cel puțin echivalent nivelului B1 din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi);
 2. • Membru al unui barou component al UNBR;
 3. • Disponibilitatea de a participa activ în cadrul seminarului prin implicarea în secvența de proces simulat existentă în cadrul seminarului în rolul de avocat. Această secvență va consta în simularea în limba engleză a unui proces în fața instanțelor române. Procesul simulat se va desfășura în baza unui miniscript care va fi furnizat anterior seminarului.

Înscrierea:

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente, doar în format electronic, la adresa: [email protected], până la data de 26 mai 2015.

 1. Formularul de înscriere completat;
 2. • Copie de pe legitimația de avocat emisă de UNBR sau baroul component al UNBR;
 3. • Certificat de competență lingvistică care să ateste nivelul de cunoaștere al limbii engleze.

Selecția:

După verificarea condițiilor de înscriere se va acorda preferință primelor candidaturi depuse coroborat cu nivelul de cunoaștere a limbii engleze.

Pentru informații suplimentare, persoană de contact este d-na Diana Mihăilă, șef departament, Departamentul de formare continuă, tel. 0744.487.194, e-mail: [email protected].

Alte informații:

 1. • Transportul dus-întors este decontat de organizatori în limita a 75 de euro;
 2. • Cazarea și masa sunt asigurate de organizatori pe perioada desfășurării seminarului.

Acest seminar se desfășoară în cadrul proiectului JUST/2013/JPEN/AG/4496, coordonat de CSM și realizat în cooperare cu INM.

Consultați și agenda seminarului anexată anunțului.

Accesați anunțul publicat pe site-ul INM (www.inm-lex.ro).

Două locuri pentru avocați la seminarul „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene” was last modified: mai 14th, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter