INM: Seminarul „Advanced training in EU law for court coordinators – preliminary ruling procedure, fundamental rights and EU citizenship” (14-16 octombrie 2019, Germania)

24 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 185

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), INM anunță organizarea primului eveniment transnațional din seria celor patru programate în cadrul proiectului european „Cross-border training activities for Court Coordinators in EU law”, coordonat de Academia de Drept European (ERA) și finanțat prin Programul european pentru justiție 2020-2024.

Seminarul se va desfășura în perioada 14-16 octombrie 2019, în Trier (Germania).

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Acesta va fi împărțit în trei sesiuni:

– în prima sesiune vor fi abordate chestiuni legate de ultimele evoluții în domeniul drepturilor fundamentale / drepturilor omului în UE;

– celelalte două sesiuni să se discute despre procedura de pronunțare a hotărârilor preliminare și cetățenia UE. Fiecare sesiune va îmbina prezentările teoretice cu exercițiile practice, fiind organizată și o vizită la Curtea de Justiție a Uniunii Europene de la Luxemburg în prima parte a zilei de 15 octombrie 2019.

De asemenea, costurile de cazare și transport vor fi suportate de organizatori. Cazarea pentru două nopți (14-15 octombrie 2019 și 15-16 octombrie 2019) va fi asigurată la un hotel rezervat de organizatori. Transportul internațional va fi acoperit în limita sumei de 300 de euro.

Totodată, sunt disponibile 3 locuri destinate magistraților.

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE

Persoanele interesate sunt rugate să trimită, exclusiv în format electronic, la adresa de email [email protected] următoarele documente:

– CV actualizat-cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;

– scrisoare de intenție – limba română, din care să rezulte îndeplinirea condițiilor privind participarea la activitate;

– certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat) care să ateste un nivel minim B2;

– avizul colegiului de conducere al instanței la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției în care judecătorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței.

Conferintele Video Universul Juridic

 

Termenul de înscriere este 2 august 2019, iar persoana de contact pentru acest program este d-na Ruxandra Elena Stan, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, Biroul de relații internaționale, proiecte cu finanțare externă și politici publice, tel. 021/40.76.243, [email protected].

 

Pentru mai multe informații, atașăm programul aferent acestui seminar internațional:

 

Sursa informației

INM: Seminarul „Advanced training in EU law for court coordinators – preliminary ruling procedure, fundamental rights and EU citizenship” (14-16 octombrie 2019, Germania) was last modified: iulie 23rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter