[UPDATE: Rezultatele procedurii suplimentare de selecție] INM. Seminare CEELI privind aplicarea dreptului UE în materie civilă și penală

13 aug. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 283
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 13 august 2021: Rezultatele procedurii suplimentare de selecție

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat rezultatele în urma procedurii suplimentare de selecție pentru seminarul cu tema „Application of EU instruments in criminal justice”, Praga, 16-17 septembrie 2021.

Astfel, rezultatele în urma procedurii suplimentare de selecție pentru seminarul despre cooperare penală pot fi vizualizate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 27 iulie 2021: Procedură suplimentară de selecție 

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a anunțat deschiderea unei proceduri suplimentare de selecție pentru seminarul cu tema „Application of EU instruments in criminal justice”, Praga, 16-17 septembrie 2021.

Astfel, întrucât nu a putut fi alcătuită lista de rezervă pentru seminarul privind cooperarea în materie penală, INM a decis prelungirea termenului în care candidații interesați de acest seminar se pot înscrie, noul termen de înscriere fiind 12 august 2021.

Documentele necesare înscrierii vor fi încărcate în formularul de înscriere, pus la dispoziție în anunț.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 9 iulie 2021: Rezultate selecție

Institutul Național al Magistraturii (inm-lex.ro) a publicat rezultatele selecției participanților la seminarele „Application of EU instruments in civil justice” și Application of EU instruments in criminal justice”, care vor avea loc la Praga (Cehia), începând cu 16 septembrie 2021.

Rezultatele selecției pentru seminarul despre cooperare civilă pot fi vizualizate aici, iar cele pentru seminarul privind cooperarea în materie penală, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Central and Eastern European Law Initiative Institute (CEELI), în colaborare cu Asociația Judecătorilor din Croația, a seminarelor „Application of EU instruments in civil justice” și Application of EU instruments in criminal justice”, care vor avea loc la Praga (Cehia), începând cu 16 septembrie 2021.

Evenimentele se adresează judecătorilor, iar la fiecare dintre cele două seminare sunt disponibile 4 locuri. Limba de lucru va fi limba engleză, dar ambele seminare beneficiază de traducere în limba română.

Termenul de înscriere este 30 iunie 2021.

Cele două seminare vor avea loc astfel:

− Application of EU instruments in civil justice, între 11−12 noiembrie 2021;

Application of EU instruments in criminal justice, între 16−17 septembrie 2021.

Documentele necesare înscrierii vor fi încărcate în unul dintre cele două formulare de înscriere, puse la dispoziție în anunț.

Detaliile referitoare la tematica celor două seminare pot fi vizualizate aici și aici.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Burse participare] INM. Selecții seminare EJTN 2021

[UPDATE: Rezultatele procedurii suplimentare de selecție] INM. Seminare CEELI privind aplicarea dreptului UE în materie civilă și penală was last modified: august 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter