INM. Seminar: Rolul magistratului naţional în aplicarea dispoziţiilor referitoare la mandatul european de arestare

26 mai 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 443

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Printr-un comunicat emis în data de 25 mai 2017, INM anunță seminarul: „Rolul magistratului național în aplicarea dispozițiilor referitoare la mandatul european de arestare”, care va avea loc în 29-30 mai 2017, în Sala de Consiliu, etaj I, la sediul INM.

Speakerii vor fi:

– Ioana-Cristina MORAR – judecător Curtea de Apel Cluj;
– Laurențiu SORESCU – procuror, formator INM.

Pentru a consulta agenda seminarului accesați:

 

Sursa informației

INM. Seminar: Rolul magistratului național în aplicarea dispozițiilor referitoare la mandatul european de arestare was last modified: mai 26th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter