INM. Seminar regional privind drepturile de proprietate intelectuală − 14 septembrie 2021

18 aug. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 170

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) anunță organizarea unui seminar regional pentru judecători și alți specialiști în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală, ce se va desfășura online, în data de 14 septembrie 2021.

Astfel, evenimentul este organizat de către Oficiul de Brevete al Letoniei (LPO), în colaborare cu Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) și Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) și se va desfășura în limba engleză.

Termenul limită de înscriere este data de 6 septembrie 2021, iar magistrații interesați se pot înscrie exclusiv online, prin completarea formularului pus la dispoziție de INM.

Totodată, tematica seminarului va include aspecte privind jurisprudența europeană în domeniul proprietății intelectuale și practica instanțelor, cu accent pe protecția mărcilor și a drepturilor de autor.

De asemenea, mai multe informații relative la tematica seminarului pot fi consultate în agenda evenimentului.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultatul probei scrise] INM. Concurs pentru ocuparea unui post de execuție vacant de consilier, gradul profesional I – Serviciul administrativ al Direcției economico-financiare și administrative

INM. Seminar regional privind drepturile de proprietate intelectuală − 14 septembrie 2021 was last modified: august 18th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter