[UPDATE: Reluare procedură] INM. Seminar EU Nature Legislation – Site protection under the habitats and birds directives

10 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 513

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

INM a emis un comunicat în data de 9 august 2017 prin care anunță prelungirea termenului de înscriere la seminarul EU Nature Legislation – Site protection under the habitats and birds directives până în data de 20 august inclusiv.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.inm-lex.ro/displaypage.php?p=72&d=1861

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Sursa informației


INM a emis un comunicat în data de 13 iulie 2017 prin care anunță seminarul EU Nature Legislation – Site protection under the habitats and birds directives.

Seminarul se va desfășura în perioada 4-6 octombrie 2017 în Trier, Germania.

IMPORTANT!

Organizatorii au alocat un loc pentru magistrații români. INM va alcătui și o listă de rezervă, la care se va apela în situația renunțării celor selectați, precum și în situația în care INM primește mai multe locuri datorită renunțărilor din partea participanților din alte state.

Pentru mai multe informații accesați:

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Reluare procedură] INM. Seminar EU Nature Legislation – Site protection under the habitats and birds directives was last modified: august 10th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter