INM. Seminar ENM – „Fighting environmental crime (waste and wildlife trafficking)”

13 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 78

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) anunță organizarea unui seminar în materia dreptului mediului, cu tema „Fighting environmental crime (waste and wildlife trafficking)”, în perioada 3-5 noiembrie 2021, la Paris, Franța.

Seminarul este organizat de Școala de Magistratură din Franța (ENM) și se adresează judecătorilor și procurorilor cu specializare în materie. De asemenea, pentru statele membre EJTN sunt disponibile 10 locuri, fără o alocare specifică.

Termenul-limită de înscriere este data de 21 septembrie 2021, iar candidații se pot înscrie exclusiv online, prin încărcarea documentelor în formularul pus la dispoziție de INM, disponibil aici.

Documente necesare pentru înscriere:

− CV actualizat cu date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;
− Certificat de competență lingvistică pentru una din limbile de desfășurare a seminarului (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);
− Avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului.

Seminarul are ca scop explorarea și schimbul de bune practici în investigarea și urmărirea penală în cazul infracțiunilor împotriva mediului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rezultatele în urma parcurgerii primelor etape ale selecției] INM. Anunț selecție a unui formator colaborator în domeniul Tehnicilor de formare a adulților

INM. Seminar ENM – „Fighting environmental crime (waste and wildlife trafficking)” was last modified: septembrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter