INM. Seminar cu tema „EU Anti-Discrimination Law” (21-23 noiembrie 2022)

10 aug. 2022
Vizualizari: 260

Institutul Național al Magistraturii (INM) anunță organizarea unui seminar cu tema „EU Anti-Discrimination Law”, ce se va desfășura în perioada 21-23 noiembrie 2022.

Astfel, documentele necesare înscrierii sunt următoarele:

− CV actualizat cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;

− Certificat de competență lingvistică pentru limba/limbile de desfășurare a seminarului (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);

− Avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului.

De asemenea, înscrierea se realizează exclusiv online, prin încărcarea documentelor sus-menționate în formularul pus la dispoziție de INM, pentru fiecare activitate, termenul-limită fiind 14 septembrie 2022.

Totodată, formularul de înscriere este disponibil aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

INM. Seminar cu tema „(Post) Covid Challenges in Criminal Justice” (19-20 septembrie 2022)

INM. Seminar cu tema „EU Anti-Discrimination Law” (21-23 noiembrie 2022) was last modified: august 10th, 2022 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.