[UPDATE: Au fost depuse 2 candidaturi] INM. Selecție seminar Catalog PLUS 2017 „FORFEITURE OF PROPERTY- CP/2017/15”

2 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 407

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 2 iunie 2017: Au fost depuse 2 candidaturii

INM anunță că în urma anunțului din 04 mai 2017 publicat pe pagina web a Institutului Național al Magistraturii (în continuare, INM) în vederea înscrierii la seminarul cu tema „FORFEITURE OF PROPERTY” CP/2017/15”, organizat la Kromeriz, în perioada 26-27 septembrie 2017, au fost depuse 2  candidaturi, ambele în termen.


Monitor Dosare

Printr-un comunicat emis în data de 29 mai 2017 INM anunță selecția pentru seminarul Catalog PLUS 2017 „FORFEITURE OF PROPERTY- CP/2017/15” care se va desfășura în perioada 26-27 septembrie 2017 în Kromeriz (Cehia).

Nr. de locuri: 1

Documente necesare pentru înscriere:

– CV actualizat cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;
– scrisoare de intenție – limba română;
– certificat de competență lingvistică pentru limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat);

– avizul colegiului de conducere al instanței sau parchetului la care magistratul își desfășoară activitatea, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției/procurorului șef secție în care judecătorul sau procurorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței sau parchetului (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014).

Documentele solicitate vor fi transmise exclusiv în format electronic la adresa de e-mail [email protected]

Criterii de selecție:

– relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;
– neparticiparea recentă la forme de pregătire internațională;
– posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Pentru mai multe informații accesați:

Sursa informației 

[UPDATE: Au fost depuse 2 candidaturi] INM. Selecție seminar Catalog PLUS 2017 „FORFEITURE OF PROPERTY- CP/2017/15” was last modified: mai 31st, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter