INM. Selecție experți specializați în metodologia actului de justiţie (în materie civilă)

14 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 51

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț pentru selecția unui expert (din rândul judecătorilor, procurorilor și altor specialiști) în vederea participării acestuia ca formator la 3 seminare de formare continuă în domeniul metodologiei actului de justiție în materie civilă.

În ceea ce privește obiectivul general al proiectului, acesta este reprezentat de îmbunătățirea cunoștințelor profesionale și a abilităților membrilor sistemului judiciar vizați de acest proiect (procurori, judecători, magistrați-asistenți și personal din cadrul instituțiilor sistemului judiciar asimilat judecătorilor și procurorilor), necesare desfășurării activității în cadrul instanțelor și parchetelor. Unul dintre obiectivele proiectului vizează formarea judecătorilor și procurorilor în domeniul metodologiei actului de justiție, ocupând o pondere importantă între preocupările Institutului Național al Magistraturii.

De asemenea, potrivit fișei de proiect, printre activitațile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără și 6 seminare de formare continuă în domeniul metodologiei actului de justiție (3 în materie penală și 3 în materie civilă), cu o durată de 2 zile fiecare, destinate formării a aproximativ 120 de magistrați. Formatul seminarelor va fi unul interactiv, accentul fiind pus pe dezvoltarea abilităților de redactare a hotărârilor judecătorești și/sau a rechizitoriilor.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând scrisoare de intenție, curriculum vitae, un plan de seminar și orice alte documente justificative, până cel târziu la data de 28 ianuarie 2022, în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

(Copyright foto: freepik)

 

📱VEZI ȘI [UPDATE: PRELUNGIREA PERIOADEI DE ÎNSCRIERE] INM. SEMINAR ERA – „EU GENDER EQUALITY LAW”, 21-22 MARTIE 2022

INM. Selecție experți specializați în metodologia actului de justiție (în materie civilă) was last modified: ianuarie 13th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter