[UPDATE: Rezultatele selecției] INM. Selecție experți specializați în domeniul tehnicilor de formare a adulților

1 apr. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 137
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele selecției

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele selecției a 2 experți (din rândul specialiștilor în domeniul tehnicilor de formare a adulților) în vederea participării acestora ca formatori la 4 seminarii de formare a formatorilor – dedicate coordonatorilor de practică.

Astfel, rezultatele selecției sunt disponibile aici.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 14 februarie 2022: Prelungire termen de înscriere

Institutul Național al Magistraturii (INM) a anunțat prelungirea termenului de depunere a dosarului de înscriere pentru selecția a 2 experți (din rândul specialiștilor în domeniul tehnicilor de formare a adulților) în vederea participării acestora ca formatori la 4 seminarii de formare a formatorilor – dedicate coordonatorilor de practică.

Astfel, termenul inițial de depunere stabilit la data de 14 februarie 2022 va fi prelungit până la data de 28 februarie 2022.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț pentru selecția a 2 experți (din rândul specialiștilor în domeniul tehnicilor de formare a adulților) în vederea participării acestora ca formatori la 4 seminarii de formare a formatorilor – dedicate coordonatorilor de practică.

De asemenea, seminarele vor fi structurate în 2 sesiuni de formare în domeniul „Tehnici de formare a adulților” destinate coordonatorilor de practică – judecători și 2 sesiuni de formare în domeniul „Tehnici de formare a adulților” destinate coordonatorilor de practică – procurori.

În ceea ce privește obiectivul general al proiectului, acesta este reprezentat de îmbunătățirea cunoștințelor profesionale și a abilităților membrilor sistemului judiciar vizați de acest proiect (procurori, judecători, magistrați-asistenți și personal din cadrul instituțiilor sistemului judiciar asimilat judecătorilor și procurorilor), necesare desfășurării activității în cadrul instanțelor și parchetelor. Unul dintre obiectivele proiectului vizează formarea judecătorilor și procurorilor în ceea ce privește abilitățile non-juridice, ocupând o pondere importantă între preocupările Institutului Național al Magistraturii.

Totodată, trebuie menționat că experții selectați în cadrul acestei proceduri vor colabora între ei, alături de alți 2 experți selectați în cadrul unei proceduri diferite din rândul judecătorilor și procurorilor cu experiență în coordonarea, îndrumarea și supravegherea auditorilor de justiție pe parcursul stagiilor efectuate în cadrul instanțelor și parchetelor, astfel încât la fiecare seminar va participa câte o echipă formată din 2 formatori.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere, cuprinzând scrisoare de intenție, curriculum vitae, un plan de seminar și orice alte documente justificative, până cel târziu la data de 14 februarie 2022, în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected].

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI INM. SEMINAR ERA – „TRAFFICKING IN HUMAN BEINGS: COUNTERING IMPUNITY”, 24-25 MARTIE 2022

[UPDATE: Rezultatele selecției] INM. Selecție experți specializați în domeniul tehnicilor de formare a adulților was last modified: aprilie 1st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter