[UPDATE: Termen de înscriere prelungit] INM. Selecție a 2 experți în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor, cu accent pe specificul populației de etnie romă

20 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 140

UPDATE: Termen de înscriere prelungit

Institutul Național al Magistraturii a anunțat că pentru selecția a doi experți (judecători, procurori, cadre didactice din învățământul universitar și alți specialiști) specializați în domeniul  tehnicilor de audiere a minorilor, cu accent pe specificul populației de etnie romă, termenul pentru înscrierea la proiect a fost prelungit.

Astfel, termenul nou de înscriere este 15 iulie 2022.

Pentru a consulta întreg anunțul și calendarul seminarelor, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa infromației

 


Institutul Național al Magistraturii a publicat un anunț pentru selecția a doi experți (judecători, procurori, cadre didactice din învățământul universitar și alți specialiști) specializați în domeniul  tehnicilor de audiere a minorilor, cu accent pe specificul populației de etnie romă, în cadrul proiectului „Formarea profesională și consolidarea capacității la nivelul sistemului judiciar”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021.

Conform anunțului publicat, dosarul trebuie să conțină:

– o scrisoare de intenție,

– curriculum vitae,

– plan de seminar; planul va cuprinde informații privind scopul și obiectivele activității de formare pe o temă aleasă de candidat, indicații privind toate etapele de planificare și organizare a seminarului, metodele de formare pe care expertul intenționează să le utilizeze, 3 teme de interes în domeniul de specialitate, precum și orice alte elemente pe care expertul le apreciază relevante în acest context. La elaborarea planului de seminar se va avea în vedere specificul grupului țintă (25 participanți, judecători, procurori și alți profesioniști în domeniu), obiectivele seminarelor, durata activității de formare (2 zile de formare/seminar, durata unei zile de seminar fiind de maximum 8 ore), precum și faptul că la lucrările fiecărui seminar vor participa câte 2-3 experți români pe întreaga durată a celor 2 zile de activitate.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, un curriculum vitae, planul pentru o activitate de formare pe o temă aleasă de candidat și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 17 iunie 2022.

Pentru a consulta întreg anunțul și calendarul estimativ, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Selecție a 2 experți specializați în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor, cu accent pe specificul populației de etnie romă

[UPDATE: Termen de înscriere prelungit] INM. Selecție a 2 experți în domeniul tehnicilor de audiere a minorilor, cu accent pe specificul populației de etnie romă was last modified: iunie 20th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter