INM. Selecția unui expert în domeniul recuperării prejudiciului infracțiunii

9 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 188

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul oficial INM, urmează să se declanșeze procedura de selecție a unui expert în domeniul recuperării prejudiciului infracțiunii.

Acesta va fi selectat din cadrul judecătorilor, procurorilor, cadrelor didactice universitare și a altor profesioniști cu experiență în acest domeniu de referință.

Admiterea in profesiile juridice

Astfel, obiectivul principal al acestui proiect are în vedere îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale necesare desfășurării activității în cadrul instanțelor și parchetelor.

Pentru a se asigura îndeplinirea acestui scop, se preconizează implementarea unui program de formare profesională continuă adaptat nevoilor actuale ale sistemului judiciar, în special privind unificarea practicii judiciare.

Totodată, printre activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără și 10 seminare de formare continuă în domeniul recuperării prejudiciului infracțiunii. Acestea vor avea o durată de 2 zile fiecare, destinate formării a aproximativ 200 de magistrați.

Selecția experților se va realiza de către o comisie de selecție numită în cadrul proiectului, în două etape.

Documente necesare la înscriere

Într-o primă etapă eliminatorie, comisia de selecție va evalua, pe baza documentației transmise, admisibilitatea candidaturilor sub aspectul îndeplinirii următoarelor cerințe:

a) respectarea termenului limită pentru depunerea candidaturilor – 15 aprilie 2019

b) respectarea documentației de înscriere, respectiv:

– o scrisoare de intenție;

– curriculum vitae;

– plan de seminar.

c) cerințe specifice de calificare:

– experiență profesională de minimum 5 ani în domeniul drept penal și procesual penal, respectiv experiență de minimum 5 ani în calitate de cadru didactic universitar sau de specialist în domeniul dreptului penal și domenii conexe;

– cel puțin o participare în calitate de speaker/expert în domeniul de specialitate cerut;

– alte documente justificative, după caz: certificate, adeverințe, referințe/scrisori de recomandare.

În cea de-a doua etapă, comisia va examina candidații în cadrul unui interviu.

Vor fi selectați numai candidații care obțin nota minimă 8.

Pentru mai multe detalii, accesați sursa informației.

Sursa informației

INM. Selecția unui expert în domeniul recuperării prejudiciului infracțiunii was last modified: aprilie 9th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter