[UPDATE: Rezultatele selecției] INM. Selecția a 3 experți specializați în domeniul Etică şi deontologie

26 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 231

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 26 iulie 2019: Rezultatele selecției

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), au fost afișate rezultatele selecției, după parcurgerea probelor eliminatorii.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Acestea pot fi accesate aici.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii anunță lansarea procedurii de selecție a 3 experți (judecători, cadre didactice universitare și alți specialiști în domenii) în vederea participării acestora ca formatori la 60 de seminarii în domeniul Drept civil și Drept procesual civil, în cadrul proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Unul dintre obiectivele proiectului vizează formarea magistraților în domeniul Eticii și deontologiei, ocupând o pondere importantă între preocupările Institutului Național al Magistraturii.

Totodată, printre activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără și 2 conferințe de formare continuă în domeniul Eticii și deontologiei, cu o durată de 2 zile fiecare, destinate formării a aproximativ 120 de magistrați, formatul conferințelor va fi unul interactiv.

Calendarul estimativ al celor 2 conferințe de formare continuă în domeniul Eticii și deontologiei este:

– 14-15 octombrie 2019;

– 4-5 octombrie 2021.

Formatorii selectați vor beneficia de un onorariu conform bugetului proiectului, de 140 lei/oră, pentru maximum 2 zile conferință x 8 ore formare/zi.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere cuprinzând:

–  scrisoare de intenție;

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

– curriculum vitae;

– un plan de conferință;

– orice alte documente justificative.

Termenul limită este 22 iulie 2019. Documentele trebuie transmise în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected], persoană de contact fiind domnul Tudor Daniel Grigoroaia.

Pentru mai multe detalii privitoare la aceste conferințe, atașăm comunicatul oficial:

 

Sursa informației

[UPDATE: Rezultatele selecției] INM. Selecția a 3 experți specializați în domeniul Etică și deontologie was last modified: iulie 26th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter