[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Selecția a 2 experți specializați în domeniul „Drept Penal” și „Drept procesual penal”

16 ian. 2023
Vizualizari: 176

Update: Rezultate selecție

Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat rezultatele procedurii de selecție a 2 experți specializați în  domeniile „Drept Penal” și „Drept procesual penal” (seminare FCC) în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”.

Rezultatele pot fi consultate aici.

Sursa informației


Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț privind declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea a 2 experți specializați în domeniile „Drept Penal” și „Drept procesual penal”, din rândul judecătorilor, procurorilor, cadrelor didactice din învățământul universitar și alți specialiști, în vederea participării acestora ca formatori la 4 din cele 8 seminare de formare a magistraților.

Printre activitățile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără și 3 seminare de formare a magistraților în domeniul dreptului penal și procesual penal, cu o durată de 2 zile fiecare, destinate formării a aproximativ 160 de judecători și procurori.

Calendarul estimativ al celor 4 seminare de formare a magistraților în domeniul dreptului penal și procesual penal este:

− 23-24 februarie 2023;

− 23-24 martie 2023;

− 11-12 mai 2023.

Experții selectați în cadrul acestei proceduri vor colabora între ei, astfel încât la fiecare seminar va participa câte o echipă formată din 2 formatori.

Selecția experților se va realiza de către o comisie de selecție numită în cadrul proiectului, în două etape, astfel:

1. Într-o primă etapă eliminatorie, comisia de selecție va evalua, pe baza documentației transmise, admisibilitatea candidaturilor.

Cerințele specifice de calificare presupun:

− experiență profesională de minimum 5 ani în domeniul de specialitate cerut, calculată de la data numirii sau dobândirii funcției;

− alte documente justificative, după caz: certificate, adeverințe, referințe/scrisori de recomandare, orice alte documente care pot susține afirmațiile candidatului în sensul îndeplinirii cerințelor de calificare.

2. În cea de-a doua etapă, comisia va examina candidații în cadrul unui interviu.

Vor fi selectați, în ordinea notelor și în limita posturilor disponibile conform anunțului de selecție, numai candidații care obțin nota minimă 8.

Dosarul de înscriere se va depune până cel târziu la data de 29 noiembrie 2022, în format electronic, la adresa de e-mail: maria.scarlat@inm-lex.ro.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [Update: Rezultate] INM. Selecția a 2 experți specializați la disciplinele „Drept Penal” și „Drept procesual penal”

 

[UPDATE: Rezultate selecție] INM. Selecția a 2 experți specializați în domeniul „Drept Penal” și „Drept procesual penal” was last modified: ianuarie 16th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: