INM selectează judecători pentru a participa la Conferința internațională a experților în domeniul combaterii criminalității informatice

16 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 785

Despre

  • 5 locuri pentru judecători
  • Termen de înscriere: 17 noiembrie a.c.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române prin unitatea specializată, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate va organiza, împreună cu INM, Conferința internațională a experților în domeniul combaterii criminalității informatice, activitate care se va desfășura în perioada 26-27 noiembrie 2015, la București, în incinta Phoenicia Grand Hotel (Blvd. Alexandru Șerbănescu, Nr. 87, Sector 1).

INM selectează 5 judecători specializați în domeniul criminalității informatice sau interesați de acest domeniu pentru a participa la această conferință.

Scopul conferinței îl constituie îmbunătățirea capacității structurilor de combatere a criminalității organizate de a preveni și combate criminalitatea informatică, cu accent deosebit pe îmbunătățirea cooperării operative în domeniu între agențiile de aplicare a legii. Manifestarea vizează efectuarea unui schimb de date și bune practici privind grupările de criminalitate organizată specializate în comiterea de infracțiuni informatice, modalități de exploatare a informațiilor în cadrul unor echipe comune de investigații, facilitarea schimbului operativ de informații pe cauze concrete aflate în lucru, discutarea modurilor de operare folosite, dezvoltarea de proiecte comune, precum și îmbunătățirea relațiilor dintre principalii actori implicați în combaterea acestui fenomen.

Înscrierea

Doritorii vor transmite la adresa de e-mail [email protected] următoarele documente:

Formularul de înscriere completat;

• Curriculum vitae în limba română;

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

• Avizul conducerii instanței;

• Orice alte documente relevant.

Termenul de înscriere este data de 17 noiembrie a.c.

Criterii de selecție

• neparticiparea recentă la alte forme de pregătire;

• relevanța programului pentru activitatea profesională a magistratului candidat/specializarea cerută pentru curs;

• posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Detalii suplimentare

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai conducerii Inspectoratului General al Poliției Române și ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, șefii structurilor de combatere a criminalității informatice de la nivel central și teritorial, lucrători specializați pe această linie de muncă, reprezentanți ai unor agenții de aplicare a legii cu atribuții în combaterea criminalității informatice din țară și din străinătate (Germania, Bulgaria, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii), reprezentanți ai Ministerului Public, Ministerului Justiției, ai organizațiilor de cooperare internațională responsabile în domeniu (SELEC, EUROPOL, INTERPOL), oficiali ai Fundației Hanns Seidel, precum și atașați de interne și ofițeri de legătură ai polițiilor străine acreditați în România.

Consultați și proiectul de agendă al conferinței.

Sursa informației este anunțul publicat de INM (www.inm-lex.ro).

INM selectează judecători pentru a participa la Conferința internațională a experților în domeniul combaterii criminalității informatice was last modified: noiembrie 16th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter