INM selectează formatori pentru proiectul „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”

13 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 587

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Plenul CSM a aprobat prin Hotărârea nr. 1196/2015 participarea Institutului Național al Magistraturii (INM), în calitate de partener co-beneficiar la proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european”, coordonat de Asociația Pro Refugiu din România, propus spre finanțare Comisiei Europene.

Acest proiect are ca scop principal sprijinirea autorităților naționale competente pentru aplicarea în activitatea lor a prevederilor europene privind asistența juridică a victimelor traficului de persoane, solicitanților de azil și refugiaților, atât prin organizarea de cursuri de formare profesională pentru avocați, procurori și judecători, cât și prin dezvoltarea unor relații de cooperare între reprezentanții diferitelor instituții europene prin schimbul de bune practici cu experți în drept din Germania, Suedia și Bulgaria.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Temele propuse vor viza infracțiunea de trafic de persoane și infracțiuni conexe, protecția drepturilor victimelor, instrumente legislative internaționale. Pentru desfășurarea acestui proiect, urmează ca INM, în calitate de partener asociat, să îndeplinească următoarele activități:

– selecția unui număr de 3-4 formatori, care se vor implica activ în susținerea cursurilor de formare în România și care vor participa la evenimentele organizate în țările partenere;

– selecția judecătorilor și procurorilor care vor participa la activitățile proiectului;

– participarea la conferințele cu rol de diseminare, organizate în cadrul proiectului.

Termenul-limită pentru depunerea documentelor de înscriere a candidaților formatori este data de 16 ianuarie 2016.

Consultați Procedura de Selecție pentru formatori.

Sursa informației

INM selectează formatori pentru proiectul „Combaterea traficului de persoane și a migrației în context european” was last modified: decembrie 13th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter