[UPDATE: Repertoriu Drept procesual civil/Drept penal] INM. Repertoriul privind problemele de practică neunitară

25 feb. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
758 views

Update 25 februarie 2021: Repertorii pentru Drept procesual civil și Drept penal

Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat două noi repertorii privind problemele de drept discutate cu ocazia întâlnirilor președinților de secții ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, respectiv procurorilor șefi secție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, structurilor specializate DNA și DIICOT și al parchetelor de pe lângă curțile de apel, organizate de Institutul Național al Magistraturii în perioada 2014-2020.

Astfel, au fost publicate următoarele:

– Repertoriul problemelor de practică neunitară în materia Dreptului procesual civil;

– Repertoriul problemelor de practică neunitară în materia Dreptului penal.

Pentru mai multe informații, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a


Institutul Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro) a publicat două repertorii privind problemele de drept discutate cu ocazia întâlnirilor președinților de secții ale Înaltei Curți de Casație și Justiție și curților de apel, respectiv procurorilor șefi secție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, structurilor specializate DNA și DIICOT și al parchetelor de pe lângă curțile de apel, organizate de Institutul Național al Magistraturii în perioada 2014-2020.

Prin  acest demers, se urmărește facilitarea identificării problemelor de drept dezbătute și a concluziilor consemnate în minutele întâlnirilor, problemele de drept fiind grupate pe materii și instituții. Astfel, pentru fiecare problemă sunt indicate întâlnirea în cadrul căreia a fost dezbătută și un link către minuta întâlnirii. De asemenea, conținutul fiecărei materii are atașat un cuprins intuitiv care permite accesarea rapidă a informațiilor de interes.

Așadar, Repertoriul problemelor de practică neunitară în materie civilă poate fi accesat aici, iar Repertoriul problemelor de practică neunitară în materia contenciosului administrativ și fiscal, aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Rectificarea anexei nr. 2] INM. Examen de capacitate al judecătorilor stagiari și procurorilor stagiari, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021

[UPDATE: Repertoriu Drept procesual civil/Drept penal] INM. Repertoriul privind problemele de practică neunitară was last modified: februarie 25th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter