INM. Regimul participărilor la activitățile internaționale organizate online în anul 2020

18 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 38

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii (INM) a publicat un anunț privind analiza deciziei, împreună cu Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN), Academia de Drept European (ERA), Programul Help și alți parteneri ai INM, referitoare la reconfigurarea activităților de formare internaționale sub forma webinarelor, pentru a se asigura prevenirea răspândirii COVID-19.

De asemenea, pentru buna desfășurare a procesului, participanții selectați pentru aceste activități vor primi o nouă invitație de participare, cu precizarea că participarea la activitățile organizate online în anul 2020 nu va fi avută în vedere cu ocazia selecțiilor viitoare.

Monitor Dosare

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Programul de formare profesională pentru seria a II-a de magistrați – 18 mai-31 iunie 2020

INM. Regimul participărilor la activitățile internaționale organizate online în anul 2020 was last modified: mai 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter