INM. „Raportul drepturilor fundamentale” pentru anul 2020

24 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 113

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a dat publicității un comunicat prin care informează despre publicarea „Raportului privind drepturile fundamentale” pentru anul 2020, întocmit de către Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA).

Astfel, în cadrul raportului sunt menționate opiniile FRA privind evoluțiile identificate în domeniu, precum și o serie de recomandări.

Raportul poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să urmați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și INM. Anunț selecție expert specializat în domeniul cooperării internaționale în materie civilă – proceduri speciale

INM. „Raportul drepturilor fundamentale” pentru anul 2020 was last modified: iunie 24th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter