INM propune magistraților și auditorilor de justiție o întâlnire cu Bogdan Dumitrache dedicată dezbaterii problemelor în materia executării silite

1180       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luni, 7 martie 2016

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Aula INM

În contextul inițiativei INM de a organiza întâlniri dedicate identificării de soluții legale la problemele cu care se confrunta magistrații și auditorii de justiție în aplicarea și înțelegerea Codului civil și a Codului de procedură civilă și având în vedere interesul manifestat și dezbaterile foarte consistente înregistrate la prima întâlnire, din 28 ianuarie 2016, care a vizat probleme ivite în interpretarea și aplicarea dispozițiilor de drept procesual civil, INM a hotărât organizarea unei întâlniri dedicate dezbaterii problemelor în materia executării silite, cu participarea domnului Bogdan Dumitrache, formator cu normă întreagă al Institutului.

Întâlnirea va avea loc luni, 7 martie 2016, în Aula INM, în intervalul orar 15:00-17:00.

Judecătorii, procurorii și auditorii de justiție interesați sunt rugați să transmită propuneri privind temele de discuție doamnei Nadia-Simona Țăran, personal de specialitate juridică asimilat magistraților în cadrul Departamentului de formare profesională continuă, pe adresa [email protected].

Participarea este libera, fiind limitată doar de numărul de locuri disponibile în Aula INM, iar accesul în clădire urmează a fi realizat exclusiv pe baza legitimației de serviciu.

Institutul Național al Magistraturii nu decontează cheltuielile de deplasare ocazionate participanților.

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

INM propune magistraților și auditorilor de justiție o întâlnire cu Bogdan Dumitrache dedicată dezbaterii problemelor în materia executării silite was last modified: februarie 17th, 2016 by Universul Juridic
Conferintele Video Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter