[Update: Un nou seminar în perioada 23-25 februarie 2022] INM. Proiect ERA − „Mediation in the EU: Language, law & practice”

30 nov. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 244
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Un nou seminar în perioada 23-25 februarie 2022

Institutul Național al Magistraturii anunță organizarea unui nou seminar în cadrul proiectului „Mediation in the EU: Language, law & practice”, în perioada 23-25 februarie 2022, la Cracovia, Polonia.

Astfel, seminarul se adresează judecătorilor în drept civil și, în cadrul acestuia, sunt disponibile 3 locuri pentru candidații români.

Campanie Craciun UJmag 2020

Totodată, seminarul este programat să se desfășoare în cadrul Școlii de magistratură din Polonia, însă, în funcție de situația epidemiologică, magistrații selectați pot fi anunțați cu privire la o eventuală modificare a modului de desfășurare, anume în format online, sub forma unui webinar.

Termenul-limită de înscriere este data de 14 decembrie 2021, iar persoanele interesate se pot înscrie exclusiv online, prin încărcarea documentelor în formularul pus la dispoziție de INM.

Agenda seminarului este disponibilă aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Conform site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii anunță organizarea unui proiect cu tema „Mediation in the EU: Language, law & practice”, ce va debuta cu seminarul din perioada 8-10 noiembrie 2021, la Sofia, Bulgaria.

Astfel, evenimentul este organizat de către Academia de Drept European (ERA) și se adresează judecătorilor în drept civil.

De asemenea, seminarul își propune să promoveze medierea transfrontalieră și să încurajeze utilizarea acestui instrument de către judecători, avocați și mediatori. Totodată, proiectul este co-finanțat în cadrul Programului „Justiție” al Uniunii Europene (2014-2020).

În cadrul evenimentului este disponibil 1 loc pentru candidații români.

Termenul-limită de înscriere este data de 13 septembrie 2021, iar persoanele interesate se pot înscrie exclusiv online, prin încărcarea documentelor în formularul pus la dispoziție de INM.

Mai multe informații legate de tema webinarului se găsesc pe site-ul ERA.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Activități noi] INM. Selecții seminare EJTN 2021

[Update: Un nou seminar în perioada 23-25 februarie 2022] INM. Proiect ERA − „Mediation in the EU: Language, law & practice” was last modified: noiembrie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter