INM. Programul „Training Methods – Judgecraft” (23-24 mai 2019, Croația)

8 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 107

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul oficial al Institutului Național al Magistraturii (www.inm-lex.ro), s-a publicat un anunț referitor la noua activitate din cadrul programului „Training Methods”.

Astfel, activitatea ,,Judgecraft” se va desfășura în limba engleză și va avea loc în perioada 23-24 mai în Split (Croația). Este organizat de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (EJTN).

Contenciosul administrativ roman Rarincescu

Proiectul este destinat judecătorilor de la toate nivelurile de jurisdicție. Tematica seminarului va acoperi domenii precum etică judiciară, independență și imparțialitate, practicarea abilităților (soft skills) în sala de judecată.

Formatul seminarului va îmbina prezentările cu atelierele de lucru interactive.

Documente necesare pentru înscriere

– CV actualizat-cuprinzând date de contact (telefon, fax, e-mail) – limba română;

– scrisoare de intenție – limba română;

– certificat de competență lingvistică – limba engleză (în măsura în care candidatul posedă un astfel de certificat) – nivel minim B2;

– avizul colegiului de conducere al instanței, iar în caz de urgență, avizul președintelui secției în care judecătorul își desfășoară activitatea sau, dacă nu există secții, avizul conducătorului instanței (potrivit art. 6 din Regulamentul privind drepturile și obligațiile persoanelor trimise în misiune temporară în străinătate de către Consiliului Superior al Magistraturii, Inspecția Judiciară, Institutul Național al Magistraturii și Școala Națională de Grefieri, precum și pentru stabilirea procedurii de aprobare a acestor misiuni, aprobat prin hotărârea Plenului CSM nr. 335/13.03.2014).

Criterii de selecție

INM va efectua selecția participanților în funcție de următoarele criterii:

– relevanța programului pentru activitatea profesională a candidatului/specializarea cerută pentru curs;

– neparticiparea la seminare cu aceeași temă organizate anterior sau la alte forme de pregătire internațională;

– posibilitatea și disponibilitatea magistratului de a disemina informațiile la care va avea acces prin participarea la programul de pregătire.

Persoana de contact pentru acest program este d-na Nadia-Simona ȚĂRAN, personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor, Biroul de relații internaționale, proiecte cu finanțare externă și politici publice. Ea poate fi contactată la nr. de telefon 021/40.76.264 sau la adresa de email [email protected]

Detalii privind seminarul pot fi obținute pe pagina web a EJTN, la adresa următoare: http://www.ejtn.eu/Catalogue/EJTN-funded-activities-2019/Seminar-on-Judgecraft-TM201902/

Sursa informației

INM. Programul „Training Methods – Judgecraft” (23-24 mai 2019, Croația) was last modified: martie 8th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter